Thursday , May 2 2024

Juniorul Suceava a urcat pe podium la Miroslava Youth Cup

Clubul sucevean a cucerit medaliile de bronz cu grupa de copii născuți în anul 2009

Juniorul Suceava a urcat pe podium la Miroslava Youth Cup cu grupa de copii născuți în anul 2009.

Echipa pregătită de Ovidiu Vranău a c=știgat grupa din care a făcut parte după 0-0 cu Hușana Huși și 1-0 cu Artys Botoșani, a trecut în sferturi de Ştiința Miroslava, cu 3-0, dar a pierdut la limită în semifinale, în fața viitoarei c=știgătoare a turneului, Didi Iași, cu scorul de 0-1.

În finala mică, Juniorul s-a reînt=lnit cu Artys Botoșani, pe care a învins-o de această dată clar, cu 3-1.

Cu doar două goluri primite în cinci meciuri, suceveanul Cosmin Pițu a fost desemnat la final cel mai bun portar al turneului.

Juniorul Suceava (2009): Cosmin Pițu, Albert Hodoroabă, Dobrin Ursu, Andrei Matei, Marco Iordache, Patrick Dornean, Sebastian Belciug, Iulian Magazin, Mateo Iftimovici, Luca Serediuc, Rareș Ceobanu, Horia Pălănceanu, Robert Morariu, Gabriel Grigore, David Agarafinei și Mircea Lobodă.

“Vreau să-i laud pe băieți pentru pregătirea serioasă pe are au făcut-o ultima perioadă. Formează un grup muncitor și ambițios. A fost al treilea turneu de pregătire din această vară și s-a văzut un real progres. La fiecare am ajuns p=nă în fazele finale”, a precizat antrenorul Ovidiu Vranău. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …