Wednesday , May 1 2024

Juniorii suceveni au remizat cu selectionata Brasovului

N selec]ionata sucevean\ de juniori sub 16 ani a remizat, ieri, scor 1-1, `n compania reprezentativei jude]ului Bra[ov, `ntr-un meci desf\[urat la F\lticeni n trupa condus\ de Bogdan Grosu a condus la pauz\ prin golul semnat de Vornicu n juniorii suceveni sunt lideri ne`nvin[i ai seriei dup\ disputarea primelor patru etape

Selec]ionata sucevean\ de juniori sub 16 ani a remizat, ieri, scor 1-1, `n compania reprezentatei jude]ului Bra[ov, `ntr-un meci desf\[urat pe stadionul “Nada Florilor” din F\lticeni [i care a contat pentru etapa a IV-a din cadrul fazei secunde a Campionatului Na]ional.
Intrat\ pe teren din postura de lider\ ne`nvins\ a seriei trupa preg\tit\ de Bogdan Grosu a dominat prima repriz\ a jocului cu ardelenii, reu[ind s\-[i treac\ `n cont o prim\ ocazie de a deschide scorul `n minutul 17, c=nd Lu]ac a finalizat slab o lovitur\ liber\ indirect\ din interiorul careului. Presiunea grup\rii sucevene avea s\ se concretize pe tabela `n minutul 36, c=nd Vornicu a interceptat o minge la mijlocul terenului [i dup\ o cursa solitar\ l-a invins pe goalkeeperul advers cu un [ut din marginea suprafe]ei de pedeaps\ pentru 1-0 la pauz\.
~n replica, selec]ionata bra[ovean\ a for]at egalarea `nc\ din debutul reprizei secunde, c=nd `ntr-un interval de un sfert de or\ a ]intit `n dou\ r=nduri buturile por]ii ap\rate de Puianu. De partea cealalt\, juniorii suceveni au avut [ansa s\ se desprind\ la doua goluri `n minutul 75,, dar centralul b\c\uan Mihai Harabagiu a `nchis ochii la un fault `n careu comis asupra nou-intratului Tudose. Norocul a p\rasit definitiv tab\ra gazdelor cu trei minute `nainte de final, c=nd ardelenii au restabilit egalitatea printr-un gol semnat de Mustea]\.
Scor final 1-1 [i selec]ionata sucevean\ r\m=ne `n pole-position pentru calificarea `n sferturile de final\ ale Campionatului Na]ional, faza de care o mai desparte doar dou\ meciuri.
Selec]ionerul Bogdan Grosu a `nceput jocul de ieri cu urm\torul unsprezece: Puianu – Martin, Siminicariu, Munteanu, Carcea, Mateiciuc, Pl\cint\, Nastasiu, Vornicu, Costan, Lu]ac. Au mai intrat: Mantu, Tudose, Apetri [i Rusu.
“A fost un meci echibrat, cu dou\ reprize distincte, prima dominat\ de noi, iar cea de-a doua de c\tre oaspe]i. Am avut [i trei juc\tori pe care nu am putut miza deloc `n acest meci, dar important este c\ nu am pierdut [i c\ am adunat deja 10 puncte. Din acest motiv este frumos fotbalului. Nu po]i sa te califici dup\ doar patru meciuri”, a spus selec]ionerul Bogdan Grosu.
Aflat\ pe primul loc `n clasamentul seriei, cu 10 puncte acumulate dup\ primele patru etape, trupa lui Bogdan Grosu va evolua, duminic\, pe terenul reprezentativei jude]ului Ia[i, `ntr-un joc programat cu `ncepere de la orele 11.00, pe terenul sintetic din cadrul complexului “Emil Alexandrescu”. ~n meciul tur, disputat `n urm\ cu dou\ s\pt\m=ni, fotbali[tii suceveni s-au impus cu scorul de 2-1. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …