Friday , April 26 2024

Ionuț Moșteanu rămâne antrenorul Forestei

“După lungi discuții, am ajuns la un numitor comun”, a anunțat președintele grupării din Areni, Andrei Ciutac. Moșteanu nu a însoțit echipa la turneul amical din Croația.

Ionuț Moșteanu rămâne antrenorul Forestei, chiar dacă n-a însoțit echipa suceveană în turneul amical din Croația.

Anunțul a fost făcut de președintele clubului din Areni, Andrei Ciutac.

În urmă cu două săptămâni, Foresta a plecat la un turneu amical în Croația fără antrenorul principal Ionuț Moșteanu. Acesta a fost oprit de angajații unei firme de pază să urce în autocar, în urma unui conflict pe care l-a avut cu președintele clubului, Andrei Ciutac.

Ionuț Moșteanu n-a fost de acord cu organizarea cantonamentului în străinătate, iar Andrei Ciutac l-a acuzat pe antrenor că are pretenții exagerate pentru nivelul Ligii a III-a.

Între timp, cei doi au revenit la sentimente mai bune. “Ionuț Moșteanu continuă la Foresta. După lungi discuții, am ajuns la un numitor comun”, a anunțat, duminică seară, președintele Andrei Ciutac.

Acesta a precizat că va oferi mai multe detalii în cadrul unei conferințe de presă care va fi organizată săptămâna aceasta.

Au terminat pe ultimul loc la Arena Cup

Foresta a terminat turneul din Croația pe ultimul loc, după ce a pierdut vineri, în fața celor de la FK Iskra Danilovgrad, cu scorul de 0-1.

Ocupanta locului 5 în prima ligă din Muntenegru și-a asigurat victoria printr-un gol marcat de Mihailo Perovic, la jumătatea reprizei secunde.

Formația suceveană și-a încheiat astfel participarea la Arena Cup, cu un bilanț de trei înfrângeri, o remiză și fără să marcheze măcar un gol.

0-2 cu NK Sibenik (Croația), 0-1 cu NK Istra (Croația) și 0-0 cu OFK Zarkovo (Serbia), în faza grupelor, și 0-1 cu NK Iskra (Muntenegru), în meciul pentru locurile 7-8, sunt rezultatele înregistrate de “galben-verzi” în turneul de pe malul Adriaticii.

Calificată matematic în play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a, echipa suceveană va relua campionatul pe data de 12 martie, cu un meci pe terenul formației Şomuz Fălticeni. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …

One comment

  1. Echipa de fotbal reprezentativa a judetului Suceava Foresta a ajuns in liga a treia si merge in continuare schiopatand rusinos pentru ca liderul administratiei publice judetene Suceava impreuna cu primarul municipiului resedinta de judet au promis de aprox. 15 ani performanta in fotbal , construirea unui stadion si a unei sali de sport la Suceava si in prezent nici una din aceste promisiuni nu a fost indeplinita , ca de altfel cum nu au indeplinit nici o promisiune in nici un domeniu in judetul Suceava !!!