Friday , May 10 2024

Ilies a reclamat Universitatea la federatie

Ilies

N juc\torul a depus un memoriu la federa]ie, prin care reclam\ neachitarea drepturilor salariale pe lunile ianuarie, decembrie [i pe jum\tate din luna noiembrie n p=n\ la solu]ionarea litigiului, Ilie[ este obligat s\ participe la preg\tirile [i meciurile echipei sucevene n `n prima etap\ a returului, trupa lui Bibirig va primi ast\zi, cu `ncepere de la orele 11.00, vizita forma]iei CSM Oradea

Dan Ilie[ a depus, ieri, un memoriu la Federa]ia Rom=n\ de Handbal prin care solicit\ s\ fie declarat juc\tor liber de contract. ~naintat cu doar zece minute `nainte de `ncheierea perioadei de transferuri, memoriul invoc\ nerespectarea unui articol din contractul cu Universitatea, `n cazul de fa]\ neachitarea drepturilor salariale pe lunile ianuarie, decembrie [i pe jum\tate din luna noiembrie. P=n\ la solu]ionarea litigiului ce se poate `ntinde pe o perioada de aproape o lun\ de zile, handbalistul este obligat `ns\ s\ participe la preg\tirile [i meciurile echipei sucevene.

Decizia luat\ de Dan Ilie[ love[te gruparea sucevean\, chiar `n momentul `n care telenovela legat\ de renegocierile contractelor dintre echipa local\ de handbal [i mai mul]i componen]i ai lotului p\rea s\ ia sf=r[it.

Cu toate acestea, Universitatea va `ncepe returul Ligii Na]ionale cu lotul intact, dup\ ce restul de 10 juc\tori chestiona]i pe marginea t\ierii propriilor lefuri [i-au dat acordul s\ continue cel pu]in p=n\ la v\r\ al\turi de forma]ia sucevean\, chiar [i `n condi]iile unor reduceri salariale de p=n\ la 30%.

Dorit `n aceast\ iarn\ de gruparea Pandurii T=rgu Jiu, Dan Ilie[ este singurul juc\tor din cvartetul de handbali[ti din prima categorie de salarizare care nu a acceptat dimunuarea contractului, dup\ ce Cristian Adomnic\i, Florin Ciubotariu [i Bogdan {old\nescu s-au conformat noii oferte a clubului sucevean `nc\ de joi.

~n ceea ce prive[te cei [apte juc\tori din grupa a doua de salarizare, Adrian Chiru], R\zvan Gavriloaia, Bogdan Pralea, Iulian Andrei, Mihu] Pancu, Adrian Mitrea [i Cristian Bursuc, discu]iile cu ace[tia vor fi reluate s\pt\m=na viitoare, dup\ meciul de campionat cu CSM Oradea.

Av=nd `n vedere `ns\ c\ perioada de transferuri la nivelul Ligii Na]ionale s-a `ncheiat ieri dup\-amiaz\, Universitatea ar putea pierde vreun juc\tor doar printr-un memoriu depus la federa]ie, ceea ce este greu de conceput la nivelul de experien]\ managerial\ a conducerii clubului sucevean.

N CSM Oradea s-a `nt\rit `naintea meciului de la Suceava

~n alt\ ordine de idei, CSM Oradea a reu[it o achizi]ie de marc\ `naintea meciului de ast\zi cu Universitatea. De[i se afl\ pe ultimul loc al clasamentului, f\r\ nicio victorie `n acest sezon, gruparea bihorean\ a reu[it s\-l transfere p=n\ `n var\ pe fostul c\pitan al Stelei Bucure[ti, Viorel Mazilu, care a f\cut jonc]iunea cu noua sa echip\ la Suceava.

“Mazilu este un juc\tor experimentat, care sunt convins c\ va aduce un plus de experien]\ [i de valoare tinerei noastre echipe. Vom face jonctiunea la Suceava cu noul nostru juc\tor. Mergem acolo s\ juc\m handbal, s\ ne lupt\m, chiar dac\ pentru noi este o deplasare dificil\. Totu[i noi mai sper\m, abord\m jocurile la victorie [i am convingerea c\ trebuie s\ vin\ [i momentul când vom câ[tiga, pentru c\ jocul nostru cre[te de la meci la meci“, a declarat antrenorul or\denilor, Sebastian Tudor.

~n turul campionatului, Viorel Mazilu a marcat 33 de goluri `n tricoul fostei sale forma]ii, Steaua Bucure[ti.

Meciul dintre Universitatea Suceava [i CSM Oradea, cont=nd pentru prima etapa a returului, se joac\ ast\zi, cu `ncepere de la orele 11.00, `n sala LPS [i va fi arbitrat de brigada g\l\]ean\ Dima/Ichim.

~n meciul tur, trupa preg\tit\ de Leonard Bibirig s-a impus `n fieful bihorenilor cu scorul de 34-22. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Irina Begu, de două ori norocoasă, s-a calificat în turul 3 la Roma

Irina Begu a obținut o calificare facilă în turul 3 de la Roma. Inițial, ea …