Tuesday , May 14 2024

Ilie Stan il ameninta pe Gigi Becali cu demisia de la Steaua

Ilie Stan a avut o întâlnire de urgenţă cu Gigi Becali, ocazie cu care l-a anunţat pe finanţatorul stelist că va demisiona. Motivul: nici un membru al staff-ului tehnic nu a mai fost plătit din noiembrie 2011!

Ilie Stan a făcut o vizită de “lucru!” la Palat şi i-a cerut lui Gigi Becali să-şi achite datoriile, mai ales că boss-ul roş-albaştrilor a încasat în jur de 800.000 de euro din biletele vândute la meciul cu Twente.

ProSport scrie că antrenorii Stelei nu şi-au mai primit salariile din luna noiembrie a anului trecut, iar Ilie Stan a ameninţat că renunţă la post dacă lucrurile nu se rezolvă.

“N-am! Ţi-am zis că nu am, ce să fac?”, a fost răspunsul primit de Ilie Stan în momentul în care l-a vizitat pe Gigi Becali la Palat pentru a-şi cere drepturile financiare restante. Antrenorul a adoptat însă o poziţie de forţă şi l-a somat pe patron să plătească staff-ul până în această seară.

“Gigi, am aşteptat suficient, ai primit mulţi bani din biletele de la meciul cu Twente şi trebuie să le dai şi oamenilor. Sunt neplătiţi de mai bine de trei luni, unii dintre ei au datorii, au rate la bănci, nu e posibil să mai continuăm aşa!”, i-a spus Ilie Stan lui Gigi Becali, după care, conform unor surse din interiorul clubului, antrenorul a ameninţat că va demisioona după returul cu Twente în cazul în care patronul nu va vira sumele restante în conturile celor care fac parte din staff-ul tehnic.

Acum o săptămână, fotbaliştii stelişti au refuzat să iasă la un antrenament tot din cauza unor restanţe financiare, mai precis pentru că nu îşi primiseră prima de calificare în “primăvara europeană”. Situaţia a fost detensionată de vizita lui Teia Sponte la Mogoşoaia, care a promis că lucrurile se vor rezolva, ceea ce s-a şi întâmplat în câteva zile.

Vezi si

Simona Halep a primit un nou wild-card, la turneul de la Rabat

Simona Halep (32 de ani) a primit un nou wildcard, la turneul WTA 250 de …