Monday , April 29 2024

Handbaliştii suceveni au pierdut şi ultimul meci disputat în play-out

Handbal. Suceava - Bucuresti [800x600]

Jucătorii antrenaţi de Răzvan Bernicu au cedat aseară, cu scorul de 18-24, în faţa celor de la CSM Bucureşti, într-un meci disputat în sala Liceului cu Program Sportiv. Roşu a fost cel mai bun marcator din tabăra “studenţilor”, cu 4 goluri. Formaţia suceveană mai are o ultimă şansă de la rămâne în Liga Naţională săptămâna viitoare, la turneul de baraj de la Sebeş, acolo unde se bate pentru primele două locuri cu CS Caraş Severin, CSS Călăraşi şi HC Argeş Piteşti

CSU Suceava şi-a luat la revedere de la puţini suporteri care au mai rămas lângă echipă cu o înfrângere, trupa antrenată de Răzvan Bernicu cedând ieri, în sala LPS, cu scorul de 18-24, în faţa celor de la CSM Bucureşti, în ultimul meci jucat de către “studenţii” în play-out.
Formaţia suceveană a început mai bine întâlnirea, iar după primele şase minute de la fluierul de start avea un avans de două goluri pe tabela de marcaj, scor 3-1. Chiar dacă apoi au fost taxate cu două eliminări temporare, gazdele şi-au păstrat ecartul printr-o serie de contraatacuri fructificate de Roşu, care a înscris pe rând pentru 6-4, 7-5 şi 8-6. “Studenţii” şi-au terminat însă porţia de goluri din prima repriză încă din minutul 13, astfel că până la pauză n-au mai reuşit să înscrie nici măcar un gol. Au făcut-o în schimb bucureştenii, de cinci ori, oaspeţii intrând la cabine cu un avans de trei lungimi, scor 11-8.
In repriza secundă, în doar patru minute de la reluarea jocului, gruparea din Capitală şi-a majorat avantajul la 14-9, moment în care Răzvan Bernicu a solicitat time-out, semn că indicaţiile oferite elevilor să-i la pauză au fost greşite. Diferenţa maximă dintre cele două echipe, una de şapte goluri, avea să fie consemnată în minutul 43, când oaspeţii au punctat de pe extremă pentru 18-11. In ultimul sfert de oră, handbaliştii suceveni s-au apropiat în patru rânduri la cinci goluri, la scorurile de 13-18, 14-19, 15-20 şi 16-21. Doar atât, în condiţiile în care jucătorii de la CSM Bucureşti au gestionat perfect finalul. Au câştigat în cele din urmă în sala LPS cu scorul de 24-18 şi şi-au asi-gurat şi din punct de vedere matematic rămânerea în Liga Naţională de handbal masculin. Bucureştenii cu hora bucuriei, sucevenii cu grijile salvării de la retrogradare. Totul se decide la baraj.
CSU Suceava: Spiridon, Ilii – Roşu (4 goluri), Târzioru (3), Eros (3), Burlacu (2), Olariu (2), Petrea (1), Dumitraş (1), Negruşeri (1), Bahan (1), I. Tcaciuc, Neniţă, Lăzurcă şi Rugaci. Antrenor: Răzvan Bernicu.
“Studenţii” îşi cunosc toţi adversarii de la barajcl handbal [800x600]
CSU Suceava va disputa turneul de baraj pentru menţinerea în Liga Naţională de handbal masculin pe teren neutru, la Sebeş. Turneul este programat la sfârşitul săptămânii viitoare şi va reuni la start patru echipe: ultimele două clasate în play-out, adică CS Caraş Severin şi CSU Suceava, plus echipele clasate pe locurile secunde în Divizia A, este vorba de CSS Călăraşi şi HC Argeş Piteşti. Turneul se joacă după sistemul fiecare cu fiecare, primele două clasate urmând să continue din toamnă la nivelul Ligii Naţionale. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …

One comment

  1. Dintr-un centru handabalistic cu renume creat de oamenii de sport profesionisti , am ajuns intr-o situatie jenanta la retrogadare din cauza unei administratii sucevene care se ocupa doar de interese personale !!!!!!!!!!!!!
    Daca aceasta echipa de handbal(ce a dus numele Sucevei pe cele mai inalte nivele de performanta) va retrogada , cei(cel) responsabili de “instrumentarea” puerila tendentioasa a acestei intreruperi in finantarea echipei CSU, va trebui sa raspunda si legal !!!
    Poate ca ar fi cazul sa fie prezentat publicului contribuabil din municipiul Suceava, modul in care a fost cheltuit bugetul primariei(banul public) , spunem aceasta deoarece in ultimii zece ani nu s-a construit nimic de interes public, cu toate ca s-au promis multe inclusiv sala de sport polivalenta (au toate jud. vecine), in schimb s-a inchis , vandut si daramat tot !!!!!!