Saturday , October 23 2021

Hagi, ameninţat cu demiterea! Şefii îi hotărăsc soarta în trei săptămâni

Şefii Galatei nu mai suportă să-şi vadă echipa pierzând. În cazul în care formaţia Cim Bom va rata calificarea în semifinalele Cupei, antrenorul român va fi demis.

Înfrângerea de la Gaziantep (0-1), pare să fi umplut paharul pentru şefii Galatei. Nemulţumiţi de rezultatele înregistrate de echipă sub comanda lui Hagi, şefii grupării Cimbom se gândesc serios să renunţe la serviciile tehnicianului român.

Cotidianul turc Star, citat de Mediafax, scrie că tehnicianul Gheorghe Hagi va fi demis de la gruparea Galatasaray în cazul în care echipa din Istanbul va fi eliminată din Cupa Turciei, după manşa secundă a optimilor de finală, cu Gaziantepspor, programată la 2 martie.

Presa sportivă din Turcia susţine că zilele “Regelui” pe banca Galatei sunt numărate şi au aflat şi ce înlocuitor i-a fost găsit: Mustafa Denizli. “Soarta lui Hagi depinde de returul cu Gaziantepspor din Cupa Turciei (n.r. – în tur, Galatasaray a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 3-2). Scaunul lui Gheorghe Hagi se clatină”, menţionează sursa citată.

Internethaber.com notează că faptul că Galatasaray nu joacă fotbalul dorit, în ciuda achiziţiilor făcute în această iarnă, a făcut să crească posibilitatea ca gruparea să renunţe la serviciile lui Hagi la sfârşitul sezonului. Site-ul turc precizează că preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a discutat deja cu tehnicianul german Christoph Daum, care ar fi încântat de un angajament în Turcia.

Echipa Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi, a egalat propriul record de zece înfrângeri înregistrate într-un sezon, după ce a pierdut, sâmbătă, scor 0-1, partida cu Gaziantepspor, din etapa a XXI-a a campionatului Turciei.

Galatasaray a mai înregistrat zece înfrâgeri într-un sezon în 1969/1970 (locul 7 în clasamentul final), în 1981/1982 (locul 11) şi în 2003/2004 (locul 6).

Vezi si

Foresta încheie turul sezonului regular cu un meci în fața Ceahlăului

Cele două formații se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Areni. Runda …