Thursday , May 9 2024

Gigi Multescu preia Astra Ploiesti

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a declarat, marţi, că nu este deranjat de faptul că este chemat să preia echipe în situaţii dificile şi a precizat că încă nu a semnat un contract ferm, dar s-a înţeles cu patronul Ioan Niculae pentru a conduce formaţia Astra Ploieşti.

“Nu am semnat încă un contract ferm, dar am bătut palma cu domnul Niculae, este echivalentul semnăturii pentru mine. Nu mă deranjează că sunt chemat în situaţii dificile, mai în glumă mai în serios mă consider SMURD-ul echipelor cu situaţie dificilă. Nu mă aşteptam să ajung la Astra, îmi făcusem iluzii să continui munca la Petrolul, dar nu se ştie niciodată ce-ţi rezervă viaţa: surprize neplăcute, cum a fost felul în care am fost tratat de primii, şi plăcute, când vezi că munca ta este apreciată”, a spus Mulţescu.

Tehnicianul a spus din respect pentru suporteri şi pentru echipă a aşteptat două luni şi jumătate ca oficialii Petrolului să-şi achite datoriile faţă de el, însă acum va merge în instanţă.

Mulţescu a comentat şi felul în care i s-a propus preluarea Astrei. “Pentru mine a fost un şoc să fiu ofertat în direct la tv. A trebuit să parez, să nu dau curs unor discuţii neprincipiale în acel moment şi cred că am reuşit”.

Gheorghe Mulţescu a mai spus că va face o evaluare a lotului, după care vor urma şi câteva achiziţii.

La antrenamentul de marţi au participat doi jucători noi: columbianul Mauricio Casierra (27 ani, fost la Once Caldas) şi Daniel Vădrariu, revenit după ce fusese disponibilizat în vară.

Staful tehnic al Astrei în mandatul lui Mulţescu îi mai cuprinde pe Daniel Timofte şi Valentin Sinescu (secunzi), Dorin Roşca (antrenor portari) şi Yuksel Yesilova (preparator fizic).

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …