Monday , May 6 2024

Gigi Becali il vrea la Steaua pe Maxim, dar Pandurii nu-l vand

Gigi Becali a anunţat că va încerca să-l transfere în iarnă pe Alexandru Maxim, noul star al echipei naţionale, dar veştile primite de la Tg. Jiu sunt dintre cele mai proaste.

Alexandru Maxim a marcat cu Andorra la primul meci oficial pentru echipa naţională a României, iar Gigi Becali a decretat: “Este un jucător care trebuie să fie la Steaua!”. Planul boss-ului din Ghencea este năruit însă de declaraţiile venite de la Tg. Jiu.

Marin Condescu, preşedintele Pandurilor, a declarat că fotbalistul nu va pleca de la echipă până la finalul campionatuluiu, iar atunci o va face, dacă va fi cazul, pe o sumă imensă pentru Liga I.

“Oricât ar da Steaua, Maxim nu va pleca de la Pandurii până în vara anului următor, cel puțin. M-am înţeles cu Petre Grigoraş şi a rămas să vedem unde suntem, iar din acest motiv nu va pleca nimeni”, a afirmat Marin Condescu la Digi Sport, anunţând şi preţul lui Maxim: “Un preţ estimativ ar fi de 3 milioane de euro!”.

La rândul său, Alexandru Maxim a spus că nu se gândeşte să plece de la Pandurii, chiar dacă este vorba de Steaua.

“Am aflat şi eu că Gigi Becali ar fi zis că vrea să mă ia la Steaua. Spun doar atât: nu plec de la Pandurii şi nici nu vreau să comentez mai multe pe marginea acestui subiect. Eu nu sunt dintre cei care când aud de Steaua declară că sunt stelişti de mici. Eu, în copilărie, am ţinut cu Ceahlăul, pentru că sunt născut la Piatra Neamţ. Iar acum ţin cu Pandurii. Este echipa care mi-a întins o mână atunci când mi-a fost greu şi, în primul rând, îi mulţumesc antrenorului meu, Petre Grigoraş. Vreau să joc în continuare aici, pentru că mă simt foarte bine”, a declarat Alexandru Maxim pentru Ring.

Alexandru Maxim are 22 de ani şi a jucat pentru Espanyol Barceloan B şi Badalona înainte să ajungă la Pandurii Tg. Jiu, în vara anului 2011.

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …