Monday , April 29 2024

Gica Popescu, dat de gol: Planul pentru aducerea lui Mircea Lucescu la nationala Romaniei

mircea-lucescu

Gica Popescu are un plan pentru aducerea antrenorului lui Sahtior Donetk la nationala, daca va castiga alegerile pentru sefia FRF de anul viitor.

Ilie Dumitrescu, component al staff-ului lui Popescu, a dezvaluit cum va fi ademenit Il Luce sa revina la carma “tricolorilor”.

Lucescu ar urma sa ramana antrenor la Sahtior Donetk si sa se prezinte la nationala doar atunci cand sunt meciuri internationale.

“Cred ca Mircea Lucescu este dator fotbalului romanesc – eu asa consider – si ar putea reveni sa ajute fotbalul nostru intr-un moment delicat. Maine, daca ar depinde de mine sa iau o decizie, i-as spune: du-ti la capat contractul cu Sahtior, angajati-va cativa oameni importanti, care sa urmareasca fotbalul din Romania, dar cu sapte zile inainte de joc, veniti si faceti diferenta. Vorbim de un om cu experienta, care are toate atuurile, care stie sa scoata maximul de la jucatori”

Ilie Dumitrescu vine si cu alte solutii in cazul in care Mircea Lucescu nu va accepta propunerea.

“Antrenorii romani se impart in doua categorii: Mircea Lucescu si restul. Apoi exista un top, bineinteles, al antrenorilor tineri, dupa Boloni, care mie imi place foarte mult si este pe locul 2. Ulterior, la egalitate, ar mai putea fi selectioneri mai multi antrenori tineri talentati: Dan Petrescu, Olaroiu, Reghe, Cosmin Contra…”, a mai spus Dumitrescu.

Mircea Lucescu (68 de ani) a mai pregatit nationala Romaniei in perioada 1981-1986.

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …