Tuesday , April 30 2024

Gabriel Tamaş, DAT AFARĂ de la CFR Cluj

tamas

CFR Cluj a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu Gabriel Tamaş, la doar o săptămână după venirea fotbalistului.

CFR Cluj anunţa la 9 octombrie că a ajuns la o înţelegere cu Tamaş, fostul fotbalist de la West Bromwich Albion semnând un contract până la finalul sezonului.

Presa din Cluj-Napoca a scris că jucătorii formaţiei CFR Cluj, Gabriel Tamaş şi Florin Costea, au petrecut, duminică, într-un club de manele, spre nemulţumirea conducerii clubului ardelean, preşedintele Iuliu Mureşan avertizându-l pe fostul fundaş al WBA că va fi dat afară la următoarea escapadă.

Cu puţin timp înainte de a semna cu CFR Cluj, presa tabloidă online a relatat, citând martori oculari, că jucătorii Daniel Pancu şi Gabriel Tamaş s-au bătut într-un local bucureştean. Conform informaţiilor, cei doi fotbalişti, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au vandalizat localul, iar Pancu a ajuns la spital şi a avut nevoie de intervenţia medicilor după ce Tamaş l-a lovit cu pumnul în nas şi în ochi.

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …