Monday , April 29 2024

Fotbalistul ghanez Christian Atsu a fost găsit mort sub dărâmături. El avea bilet de plecare din Turcia înainte de cutremur, dar s-a răzgândit

Christian Atsu, fotbalist ghanez de la clubul turc Hatayspor, a fost găsit mort sub dărâmăturile clădirii sale din Hatay, în sudul Turciei, a anunţat, sâmbătă, agentul său citat de agenţia privată turcă DHA „Corpul neînsufleţit al lui Atsu a fost găsit sub dărâmături. I-a fost găsit şi telefonul”, a declarat agentul său Murat Uzunmehmet.

Christian Atsu avea bilet pentru a pleca din Turcia cu câteva ore înainte de seism, dar s-a răzgândit după ce a marcat golul victoriei într-un meci din prima ligă.

Ghanezul a adus victoria echipei sale în ziua dinaintea cutremurului, în meciul cu formaţia Kasimpaşa, scor 1-0. Atsu a marcat în minutul 90+7. Christian Atsu avea 31 de ani.

Un cutremur major cu magnitudinea 7,8 a lovit luni, 6 februarie, centrul Turciei și nord-vestul Siriei, provocând zeci de mii de victime. Cutremurul a fost urmat de un alt seism devastator de magnitudine 7,7.

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …