Friday , April 26 2024

Foresta, victorie de moral pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț

Trupa antrenată de Petre Grigoraș s-a impus ieri, sub Pietricica, cu scorul de 2-1, printr-o dublă semnată de Cerlincă. “Galben-verzii” au ajuns la șapte victorii în cele nouă meciuri amicale disputate de la startul pregătirilor de iarna

Foresta a obținut o victorie de moral cu zece zile înainte de reluarea campionatului Ligii a III-a. Trupa antrenată de Petre Grigoraș s-a impus ieri, în fața celor de la CSM Ceahlăul Piatra Neamț, cu scorul de 2-1, într-un meci amical desfășurat pe terenul central de sub Pietricica.

“Galben-verzii” au deschis scorul în minutul 31, prin Cerlincă, care a înscris cu capul din centrarea lui Drugă și își puteau dubla avantajul dacă Martin nu nimerea bara înainte de pauză. Cerlincă și-a trecut în cont dubla în minutul 75, după ce a fost lăsat singur cu portarul advers de o deviere a lui Marin. Gazdele au redus din diferență peste două minute, când Pîntea l-a surprins pe Mociu cu un șut pe centrul porții de la 25 de metri și chiar puteau egala pe final când au nimerit bara.

Ceahlăul – Foresta s-a terminat 1-2, iar gruparea de pe Areni bifează a șaptea victorie în nouă meciuri amicale disputate în această iarnă.

Foresta: Cărbune – Sumanariu, Celeadnic, Mateciuc, Dru­gă – Cerlincă, Ungurianu, Rigoni, Căinari, Filip – Martin. Au mai intrat: Mociu, Bîlbă – Stănescu, Marin, Burghele, Diallo, Neacșu, Corduneanu și Mandiuc.

În ultimul amical înainte de startul returului, Foresta va evo­lua sâmbătă, de la ora 12.00, la Uricani, în compania Ştiinței Mi­roslava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …