Friday , April 26 2024

Foresta a renunțat la trei jucători înainte de vacanță

Conducerea clubului de pe Areni a renunțat la mijlocașul Cosmin Rotaru, juniorul Robert Dicu și brazilianul Patrick Da Silva (foto). “Galben-verzii” își vor întrerupe activitatea la sfârșitul acestei săptămâni, urmând să revină la antrenamente la mijlocul lunii ianuarie n un mijlocaș francez este în fruntea listei de achiziții a Forestei

Foresta a renunțat la trei jucători înainte de intrarea în vacanța de iarnă, este vorba de mijlocașul Cosmin Rotaru, juniorul Robert Dicu și brazilianul Patrick Da Silva, care nu s-au ridicat la nivelul pretențiilor conducerii de pe Areni.

“Galben-verzii” își vor întrerupe activitatea la sfârșitul acestei săptămâni, urmând să revină la antrenamente la mijlocul lunii ianuarie, când antrenorul sârb Ivan Gvozdenovic a programat reunirea lotului. “Vrem să reluăm pregătirile undeva între 13 și 18 ianuarie. Deși antrenorul Ivan Gzvodenovic nu ne-a cerut în mod special acest lucru, intenționăm să efectuăm și un cantonament de iarnă, dar asta și în funcție și de modul cum va evolua pandemia și de ce decizii vor mai lua autoritățile după alegeri sau după Sărbători. De asemenea, dacă vom putea disputa amicale, vrem să jucăm cu echipe din primele două ligi, să vedem la ce nivel suntem în perspectiva barajului de promovare”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac, care a precizat că jucătorii și-au primit recent salariile pe luna octombrie, iar înainte de plecarea în vacanță vor încasa și jumătate din primele restante aferente punctelor câștigate în primele zece etape.
secretarasite

Sunt în negocieri cu un mijlocaș francez

Înainte de a pleca acasă, în Serbia, după opt luni petrecute departe de familie, antrenorul Ivan Gvozdenovic a înaintat conducerii Forestei și o listă cu posturile deficitare ale echipei. “Suntem deja în negocieri cu un mijlocaș francez pe care Ivan și impresarul cu care colaborăm îl cunosc foarte bine. Totodată, am mai avea nevoie de un atacant, dar de un alt profil decât Marin și Martin, de doi mijlocași, unul central și unul de bandă și de un fundaș dreapta, care să îndeplinească regula under”, a precizat președintele Andrei Ciutac.
secretarasite
Aflată la finalul sezonului de toamnă pe locul 2, la egalitate de puncte cu prima clasată, Foresta va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …