Friday , May 3 2024

FC Vaslui a făcut apel la UEFA împotriva deciziei de suspendare a lui Wesley

FC Vaslui a făcut apel la UEFA la suspendarea lui Wesley Lopez de patru etape, conducerea clubului considerând că decizia forului european este prea mare în condiţiile în care atacantul brazilian are circumstanţe atenuante pentru gestul său de a lovi un adversar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Considerăm absolut justificată hotărârea noastră de a face apel la UEFA împotriva măsurii dictată împotriva lui Wesley Lopez. După cum se poate vedea pe înregistrările video, jucătorul nostru are circumstanţe atenuante pentru modul cum a reacţionat. Pe lângă faptul că a fost 11 metri clar, Wesley Lopez a fost provocat de jucătorul advers, fiind atât înjurat cât şi lovit cu mâna peste cap. În aceste condiţii, noi am solicitat forului european aplicarea pedepsei minime prevăzută de regulament pentru cartonaşul roşu acordat direct în timpul jocului, respectiv două etape”, a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX preşedintele clubului FC Vaslui, Ciprian Damian.

Atacantul formaţiei FC Vaslui, Wesley Lopez, a primit patru etape suspendare în competiţiile europene intercluburi, după ce jucătorul grupării moldave a lovit un adversar fără minge în minutul 38 al partidei cu Sporting Lisabona, din etapa a treia a grupelor Ligii Europa. (Medaifax)

 

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …