Sunday , May 19 2024

FC Pojorâta, învinsă în primul amical al iernii

Gloria - Pojorata 2-1

Echipa antrenată de Dănuţ Mândrilă a fost învinsă, cu scorul 1-2, în meciul de verificare disputat ieri pe terenul celor de la Gloria Bistriţa. Golul bucovinenilor a fost semnat de Pădurariu. “S-a cunoscut lipsa noastră de omogenitate”, a precizat tehnicianul celor din Pojorâta

FC Pojorâta a început seria meciurilor de verificare cu o înfrângere. In primul amical al iernii, echipa antrenată de Dănuţ Mândrilă a cedat ieri, cu scorul de 1-2, pe terenul divizionarei secunde Gloria Bistriţa.
Bucovinenii au abordat întâlnirea cu cinci jucători noi în primul unsprezece, iar doi dintre aceştia au fost artizani la primul gol, Pădurariu deschizând scorul încă din minutul 8, după ce a împins în plasă o minge recentrată de Kuruc. Rămaşi fără brazileanul Marcio, ieşit de pe teren cu arcada spartă, oaspeţii s-au văzut egalaţi chiar înainte de pauză, printr-o reuşită semnată de Curtuiuş. Mai mult, în debutul reprizei secunde, Curtuiuş a realizat dubla şi bistriţenii au bifat astfel a patra victorie în tot atâtea partide jucate în această iarnă.
FC Bucovina Pojorâta: Turiţă – Neagoe, Prundean, Kuruc, Cherariu – Antonescu, Marcio, Lazăr, Netbai – Buhăcianu, Pădurariu. Antrenor: Dănuţ Mândrilă. Pe parcursul întâlnirii de ieri au mai intrat: Puianu – Iuga, Fortună, Botezatu, Stroia, Beleca, Erhan şi Dodan. Tivodar a fost învoit, în vreme ce Donose, Nemeş şi Irimia sunt accidentaţi.
“Sunt mulţumit de jocul echipei. Puteam scoate un egal dacă fructificam măcar una dintre cele două ocazii clare pe care le-am avut pe final. Cei nou-veniţi mi-au lăsat un impresie bună. A fost însă primul nostru meci, unul împotriva unei echipe bune şi s-a cunoscut lipsa noastră de omogenitate”, a declarat antrenorul Dănuţ Mândrilă. Tehnicianul “roş-albaştrilor” şi-ar dori un meci revanşă pe teren propriu, doar că ardelenii se pregătesc să plece în cantonament la sfârşitul acestei săptămâni. In aceste condiţii, FC Pojorâta va disputa următorul amical pe 16 februarie, împotriva celor de Rapid Suceava.
(Dănuţ CHIDOVET. Foto: timponline.ro)

Vezi si

Fotbal. Victorie dramatică pentru FC Botoşani în prima manşă a barajului pentru Superligă

FC Botoşani a obţinut o victorie dramatică, 1-0 (0-0) cu CS Mioveni, vineri seara, pe …