Tuesday , May 7 2024

FAZA TARE: Un dinamovist a luat supozitoare pe gura!

Nicolae Zluf, in duel cu Banel Nicolita (imphoto.ro)

Primul fotbalist transferat de Dinamo în 2012 are şanse mari de a ajunge un al doilea Claudiu Răducanu. Nicolae Zuluf a devenit celebru la Victoria Brăneşti în urma unui episod incredibil.

“Era răcit, doctorul de la Victoria Brăneşti i-a dat două supozitoare, iar el, în loc să şi le bage unde trebuie, le-a luat cu apă şi le-a băut! S-a înverzit la faţă când a aflat că nu trebuia să le bea, iar ăia de la echipă l-au speriat spunându-i că s-a otrăvit”, au povestit dinamoviştii, care au auzit istorisirea de la diverşi oameni din Brăneşti, pentru Gazeta Sporturilor.

“Cum naiba o fi gândit el că supozitoarele alea uşor unsuroase, lunguieţe, trebuie înghiţite, nimeni nu pricepe! Unii spun că e cam aiurit, că-i un fel de Claudiu Răducanu. Important e dacă va fi fotbalist, asta e tot ce contează până la urmă. Cică ar avea viteză şi control bun al balonului”, au mai spus actualii golegi ai lui Zuluf.

Zuluf are 23 de ani şi joacă în banda stângă, fundaş sau mijlocaş, fiind adus după ce Dinamo l-a ratat pe Pârvulescu, ajuns la rivala Steaua.

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …