Friday , April 26 2024

Gabriel Torje, cel mai bun dinamovist în 2010

Mijlocaşul Gabriel Torje a fost desemnat de suporteri cel mai bun jucător al echipei Dinamo Bucureşti în 2010, premiul fiind acordat într-o gală ce a avut loc, duminică, la Studio Martin.

“Mă bucur că am primit acest premiu, că suporterii mă apreciază. Mi-au cerut să nu plec. Nu, nu plec. Deocamdată nu ştiu de nicio ofertă. Mă gândesc doar la Dinamo”, a declarat Torje.

Fostul mijlocaş dinamovist Florentin Petre a spus că pentru suporteri îşi doreşte ca “roş-albii” să joace în Liga Campionilor.

“Suporterii dinamovişti au fost întotdeauna extraordinari. Mi-a fost dor de ei. Simt că oamenii mă iubesc şi ştiu ce am însemnat eu pentru Dinamo. Îmi doresc pentru ei ca Dinamo să joace în Liga Campionilor. Poate nu anul acesta, dar trebuie să facă tot posibilul să ajungă acolo, pentru că suporterilor le lipsesc performanţele astea. Cred că mai pot să joc 2-3 ani, dar nu la Dinamo. Poate la old-boys. La 35 de ani este greu să te mai dorească Dinamo”, a afirmat Petre.

Florentin Petre consideră că Dinamo ar fi o variantă pentru Adrian Mutu, dar nu crede că acest transfer este posibil:

“Dinamo ar fi o variantă pentru Mutu, dar nu cred că va veni deoarece are el oferte mai importante. Acum, pentru el, cel mai important este să iasă din nebunia asta în care a intrat. E un carcter deosebit şi îmi pare rău că s-a ajuns aici. La câte a făcut el pentru Fiorentina ar fi trebuit să-i facă o statuie acolo”.

Alte premii acordate de suporterii dinamovişti: cea mai bună echipă – volei masculin, cea mai bună secţie – kayac-canoe, premiul fair-play – Andrei Cristea, premiul Cătălin Hâldan – Liviu Ganea, sportivii anului – Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi (kayac-canoe), trofeul de excelenţă – Leon Rotman (fost canoist).

La premiile suporterilor dinamovişti au participat jucătorii Ionel Dănciulescu, Emilian Dolha, Andrei Cristea, Marius Niculae, Gabriel Torje, Liviu Ganea, fostul dinamovist Florentin Petre, gimnastul Marian Drăgulescu, sportivii Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi (Kayac-canoe), precum şi tatăl şi fratele lui Cătălin Hâldan, Marin şi Cristi.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …