Friday , September 30 2022

Faza județeană a Cupei României programează duminică manșa tur a semifinalelor

 Rarăul Câmpulung Moldovenesc – Recolta Fântânele și LPS Suceava – Juniorul Suceava sunt cele două partide ce vor avea loc de la ora 17.00

Faza județeană a Cupei României, prima competiție organizată de AJF Suceava în această vară, programează duminică, de la ora 17.00, meciurile ASA Rarăul Câmpulung Moldovenesc – Recolta Fântânele și LPS Suceava – Juniorul Suceava, ce contează pentru manșa tur a semifinalelor. Returul urmează să aibă loc marți, 23 iunie.

Învingătoarele din cele două semifinale vor juca cu trofeul pe masă, în finala programată pe stadionul Areni, duminică, 27 iunie, de la ora 13.00.

Pentru a evolua în competiție, jucătorii și oficialii celor patru echipe vor trebui să facă dovada vaccinării anti-COVID sau să aibă rezultate negative la testele antigen, a precizat președintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Câștigătoarea fazei județene va participa în primul tur din faza națională a Cupei României, ce va avea loc pe 28 iulie.

Finala din 27 iunie va fi precedată de Adunarea Generală a membrilor afiliați AJF Suceava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României. “Galben-verzii” au pierdut la limită cu UTA Arad, în fața a 4.000 de spectatori pe Areni (FOTO, VIDEO)

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României, după ce a pierdut la limită, scor …