Sunday , May 19 2024

Dorin Velicu, singurul sucevean prezent la Soci, ocupă locul 25 după primele două manşe ale probei de skeleton

Skeleton - Velicu [800x600]

Plecat ultimul în concurs, Dorin Velicu (CSI Vatra Dornei) a fost cronometrat ieri, după primele două manşe, cu timpul de un minut, 57 de secunde şi 17 sutimi, rezultat cu care a reuşit să devanseze doi sportivi, un spaniol şi un irlandez u manşele 3 şi 4 au loc astăzi

 

Dorin Velicu, sportiv legitimat la CSI Vatra Dornei, ocupă locul 25, antepenultimul, după disputarea primelor două manşe ale probei indivi-duale de skeleton masculin din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, informează siteul oficial al competiţiei din Rusia.
Plecat ultimul în concurs, Dorin Velicu a fost cronometrat ieri, după primele două manşe ale probei de skeleton, cu timpul de un minut, 57 de secunde şi 17 sutimi, rezultat cu care a reuşit să-i devanseze pe spaniolul Ander Mirambell şi pe irlandezul Sean Greenwood. Pe primul loc se află reprezentantul gazdelor, rusul Alexander Tretiakov, cu timpul total de un minut, 51 de secunde şi 99 de sutimi.
126,2 kilometri pe oră este viteza maximă pe care a atins-o Dorin Velicu în timpul curselor de ieri.
Manşele 3 şi 4 sunt programate astăzi, de la ora 16.45, tot la complexul Sanki.
Devenit celebru în presa naţională după ce a anunţat că participă la Soci cu un skeleton împrumutat, Dorin Velicu avea ca obiectiv la prima sa participare la Jocurile Olimpice o clasare între primii 20 de sportivi. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Fotbal. Victorie dramatică pentru FC Botoşani în prima manşă a barajului pentru Superligă

FC Botoşani a obţinut o victorie dramatică, 1-0 (0-0) cu CS Mioveni, vineri seara, pe …