Friday , April 26 2024

Dorin Goian va evolua într-un meci caritabil organizat pe stadionul Dinamo

Fostul internațional sucevean face parte din echipa lui Miodrag Belodedici, care se va duela în All Star Game contra echipei lui Bogdan Andone, într-un eveniment caritabil ce va fi transmis în direct de Digi Sport, luni seară, începând cu ora 20.00

Dorin Goian va juca într-un meci caritabil ce va avea loc luni, cu începere de la ora 20.00, pe stadionul Dinamo. Fostul internațional sucevean va evolua în All Star Game la invitația lui Miodrag Belodedici, care s-a implicat organizarea acestui eveniment alături de Ioan Andone.

Meciul va reuni mai mulți foști fotbaliști, în principal de la cluburile Dinamo și Steaua.

Iulian Mihăilă, membru fondator al Asociației Liga Legendelor, a declarat, într-o conferință de presă, că meciul va beneficia de prezența a 1.000 de spectatori, din rândul cadrelor medicale și al autorităților care au făcut parte din linia întâi în lupta cu pandemia de Covid-19.

“Vom avea prezență fizică pe stadion, unde intenționăm să avem 1.000 de persoane din cadrul personalului medical, MAI, personal militar, toți cei care au fost în linia întâi în lupta cu pandemia, ca un semn de mulțumire pentru efortul pe care l-au depus. Pentru a ajuta acest eveniment caritabil noi am scos la vânzare pe site-ul bilete.ro tichete virtuale, bilete donație prin care oamenii pot susține demersul nostru iar ca semn de mulțumire vor intra într-o tragere la sorți. Se vor respecta toate măsurile în vigoare, cu adeverință de vaccinare sau test PCR sau antigen”, a afirmat Mihăilă.

Fost jucător și antrenor al echipei Dinamo, Ioan Andone a afirmat că este posibil ca la formația sa antrenor să fie Mircea Lucescu: “La capitolul condiție fizică stăm mai prost, ca și echipa, la baraj. Sperăm să-l avem antrenor pe Mircea Lucescu, avem un acord verbal, dacă nu va putea voi fi eu antrenor. Eu o să joc mai puțin din cauza unei probleme medicale, nu că nu aș fi pregătit fizic. Va fi un meci pentru copii, spre binele lor. A fost un an de sacrificiu pentru toată lumea, fie că a fost vorba de fotbal sau alt domeniu Va fi greu să ne obișnuim cu normalitatea, va fi greu ca oamenii să înțeleagă că pot intra pe stadion doar dacă sunt vaccinați sau cu teste. Dar cine iubește sportul trebuie să înțeleagă că e un bine pentru toată lumea. Cât privește echipa, eu mi-am făcut o echipă mai bună decât Belo, cred că îl bat: Câmpeanu, Prunea, Dulca, Galamaz, Bădoi, Mărgăritescu, Onofraș, Cernat, Rotariu, Vasile Miriuță, Dorinel Munteanu, Marica, Tameș, Liviu Ganea. Mai așteptăm, am vorbit și cu Hagi și cu Gică Popescu, să sperăm că înțeleg și fac un efort, e vorba de două ore. Important e să facem bine”.

Dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni, Miodrag Belodedici a afirmat în glumă că în ultima perioadă joacă mai mult fotbal decât în perioada în care era jucător activ.

“Printre invitații mei sunt Goian, Petre Marin, Ghionea, Florentin Petre, Dănuț Lupu, Marian Aliuță, Romulus Buia, Ovidiu Maier, Marius Niculae, iar antrenor va fi Helmut Duckadam. Sunt niște băieți care sunt încă în putere să joace fotbal. În ceea ce mă privește eu cred că joc mai mult fotbal acum decât atunci când eram fotbalist, incredibil, și vineri, și sâmbătă și duminică. Sunt chemat în toate părțile Bucureștiului. Am vrut să-l aduc pe Pele, Pele al nostru, Balint, dar când l-am văzut am zis mai bine nu, să vină ca antrenor sau altceva. Pe Lăcătuș la fel, și el s-a mai împlinit, e mai puternic”, a spus Belodedici.

Prezent la conferința de presă, prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că este posibil ca la stadionul Dinamo să fie organizat și un punct de vaccinare anti-Covid, cu ocazia acestei partide: “Eu sunt convins că va fi un spectacol excelent, unul dintre primele meciuri la care putem să asistăm fizic în această perioadă de pandemie. Sper să vină cât mai mulți oameni și să se bucure de acest spectacol. Până la urmă despre asta este vorba. E posibil să se înființeze și un mic punct de vaccinare dacă oamenii care vin doar cu test și se hotărăsc aici, vor putea să îl facă”.

Partida denumită All Star Game, organizată de Asociația Liga Legendelor, va avea loc luni, de la ora 20:00, pe stadionul Dinamo, între două echipe de foști jucători, Team Belodedici și Team Andone. (D. C.)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …