Sunday , April 28 2024

Dinamovistii, revoltati de restantele salariale: S-a pus problema sa nu ne mai antrenam!

Dinamoviştii susţin că încă mai au răbdare în privinţa salariilor restante pe care le au de încasat, însă avertizează, exclusiv pentru Dolce Sport, că nu pot aştepta la infinit. Srgian Luchin a făcut o dezvăluire şocantă: jucătorii au fost la un pas să nu se mai antreneze!

“Cred că sunt soluţii de a se rezolva situaţia, nu ne dorim să se întâmple ce se întâmplă la Rapid. Ne gândim şi ne dorim să revenim la normal şi să avem sărbători cât de cât liniştite”, a spus fundaşul Dragoş Grigore.

Fundaşul Srgian Luchin (26 de ani) a fost cel care a făcut dezvăluiri şocante: “De multe ori s-a pus problema, cel puţin în ultimele două luni am avut discuţii între noi, unii voiau să nu ne mai antrenăm. Dar nu era o decizie corectă şi normală, tot noi aveam de suferit şi am decis ca la meciul de la Iaşi să protestăm prin întârzierea jocului. A fost ceva paşnic, ca şi cum nu ar fi fost, dar nu face bine clubului, sper să nu se ajungă pe viitor la genul să nu ieşim la antrenamente”.

“A fost strict profesional, nu a stat nimeni aici ca să tragă de contract, pur şi simplu am înţeles situaţia şi sperăm să se rezolve”, a comentat şi fundaşul Cristi Pulhac.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …