Monday , December 4 2023

Decizie de ultimă oră luată de UEFA. Unde vor juca echipele ucrainene în cupele europene

Dnepr

Prima manşă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dintre Dnepr Dnepropetrovsk şi FC Copenhaga, a fost mutată pe Stadionul Olimpic din Kiev, din motive de securitate. Partida se va disputa pe 30 iulie, returul fiind programat pe 5 august, la Copenhaga. Învingătoarea se va califica în play-off-ul competiţiei

UEFA a dat avizul relocării meciului dintre Dnepr Dnepropetrovsk şi FC Copenhaga, programat miercurea viitoare, în Ucraina. După ce nicio companie aeriană nu şi-a asumat riscul de a zbura către Dnepropetrovsk, forul continental a admis ca partida să se dispute la Kiev. “Am avut o problemă şi a fost rezolvată”, a declarat un purtător de cuvânt al clubului danez.

De asemenea, Şahtior Doneţk a anunţat că va disputa pe stadionul din Lvov partidele sale considerate pe teren propriu în grupele Ligii Campionilor. În schimb trupa lui Mircea Lucescu se va antrena şi va fi cazată în capitala Ucrainei, Kiev.

Campionatul Ucrainei va începe vineri, dar sezonul a fost deschis marţi seara, cu Supercupa Ucrainei, câştigată de Şahtior Doneţk, scor 2-0 cu Dinamo Kiev, la Lvov.

 

 

Vezi si

România, în grupă cu Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B, la EURO 2024

România a fost repartizată în Grupa E la turneul final al Campionatului European de fotbal …