Friday , April 26 2024

Daniel Bălan lasă Bucovina Rădăuți pentru Foresta

Tehnicianul în vârstă de 40 de ani cooptat pe Areni în postul de antrenor secund al staff-ului tehnic condus de Dorin Goian. Astfel se reface cuplul de antrenori care a dus Bucovina Rădăuți pe locul 2 în clasamentul Ligii a III-a

Daniel Bălan părăsește Bucovina Rădăuți pentru Foresta, urmând să fie cooptat pe Areni în postul de antrenor secund al staff-ului tehnic condus de Dorin Goian.

„După trei ani și jumătate petrecuți la Bucovina Rădăuți, perioadă în care a reușit cele mai bune performanțe din istoria clubului, promovarea în Liga a III-a chiar din primul sezon ca antrenor al echipei, iar mai apoi a reușit cea mai bună clasare a Bucovinei Rădăuți din ultimii 60 de ani, poziția secundă în clasament și calificarea în șaisprezecimile Cupei României, Daniel Bălan a decis să părăsească echipa noastră! A dovedit în tot acest timp că este un om cu un caracter deosebit, iar pe această cale dorim să-i mulțumim pentru munca depusă la Rădăuți și să-i dorim mult succes în tot ceea ce și-a propus în continuare”, notează pagina oficială de facebook a Bucovinei Rădăuți.

Ca jucător, Daniel Bălan (40 de ani) a evoluat în două rânduri pentru Foresta, în perioadele 1997-2001 și 2012-2017.

Iulian Ionesi: “Vom aduce oameni care suplinească pierderile”

Bucovina Rădăuți este acum în căutarea unui antrenor principal care să dea startul pregătirilor de vară. “Să nu credeți că nu vom aduce oameni care suplinească pierderile.Trebuie să fim însă realiști. Noi suntem o echipă mică. Echipele din serie sunt din orașe foarte mari față de Rădăuți. Se licitează niște bugete enorme. Noi nu ne vom da deoparte niciodată, dar fiind o echipă exclusiv finanțată de primărie, este greu să concurăm cu Piatra Neamț, Focșani, Suceava, Galați. Ne dorim să ajungem cât mai sus și am făcut performanțe notabile și chiar și cu pierderile actuale a fost mesajul transmis de Iulian Ionesi – liderul vestiarului rădăuțean. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …