Friday , April 26 2024

CSU Suceava a suferit al treilea eşec stagional pe teren propriu

Echipa antrenată de Adi Chiruţ şi Iulian Andrei a cedat aseară, în sala LPS, în faţa vicecampioanei CSM Bucureşti, cu scorul de 24-29, într-un meci din cadrul etapei a 12-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Cu 6 goluri, căpitanul Bur­lacu a fost cel mai bun marcator din tabăra universitarilor

Handbal. Suceava - CSM Bucuresti

CSU Suceava a suferit a treia înfrângere stagională pe teren propriu, după ce a cedat aseară, în sala LPS, cu scorul de 24-29, în faţa vicecampioanei en-titre CSM Bucureşti, într-un joc contând pentru etapa a 12-a din cadrul Ligii Naţionale de handbal masculin.

Cele două formaţii au mers cap la cap până în minutul 8, când oaspeţii s-au desprins pentru prima oară la două goluri, după ce macedoneanul Goce Georgievski puncta pe contraatac pentru 3-5.

Pe fondul câtova intervenţii bune avute de Selaru, universitarii au restabilit egalitatea în minutul 17, prin Duşan Sipka, şi tot interul bosniac marca de la mijlocul terenului, cu poarta goală, pentru 9-9.

Trupa antrenată de Adi Chiruţ a comis-o însă în minutul 22. A intrat cu un jucător în plus pe teren după un time-out şi a primit o nouă eliminare temporară. In dublă superioritate numerică, bucureştenii s-au desprins pentru prima oară la trei lungimi prin acelaşi Georgievski, iar ecartul s-a menţinut până la pauză, scor 13-16.

Oaspeţii au început mai bine repriza secundă, iar în primele zece minute de la reluarea jocului s-au distanţat la 17-22, moment în care banca tehnică suceveană a cerut time-out. Mişcarea tactică nu a adus nimic bun pe tabelă, în condiţiile în care trupa lui Sundovski avea în minutul 47 un avans de şase goluri, scor 19-25.

Selaru a încercat să dea semnul revenirii din poartă, cu trei parade consecutive, dar colegii săi nu l-au ajutat în ofensivă, unde universitarii fie s-au pripit, fie au trimis în bară, fie în Ionuţ Ciobanu.

Olariu a reaprins pentru ultima oară tribunele în minutul 55, cu golul de 23-26, dar gazdele n-au mai avut forţă să revină. CSU Suceava – CSM Bucureşti s-a terminat 24-29. Un rezultat scontat.

CSU Suceava: Selaru, C. Tcaciuc – Burlacu (6 goluri), Sipka (5), Baican (4), Ciubotariu (2), C. Bursuc (1), Mitrea (1), Polocoşer (1), Puljizovic (1), Olariu (1), Petrea (1), Preda (1) şi Soldănescu.

In urma acestei înfrângeri, echipa suceveană a coborât pe locul 9 în clasamentul Ligii Naţionale, înaintea ultimei etape din cadrul turului. Miercurea viitoare, Burlacu şi compania joacă la Timişoara. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …