Friday , April 26 2024

CSU II Suceava va încheia sezonul cu un turneu la Galați

CSM II Bacău, CSU Galați și CSM Pitești sunt formațiile pe care le vor întâlni tinerii handbaliști pregătiți de Ioan Tcaciuc în ultimele etape ale Diviziei A

CSU II Suceava va încheia sezonul 2020/2021 al Diviziei A cu un turneu la Galați, acolo unde, de astăzi până sâmbătă, handbaliștii antrenați de Ioan Tcaciuc vor întâlni pe rând formațiile CSM II Bacău, CSU Galați și CSM Pitești.
Micii universitari nu au drept de participare la barajul de promovare, dar nu ascund faptul că și-a dori să termine pe primul loc în clasamentul Seriei A. „Ne așteaptă un turneu dificil, în care vom întâlni echipele puternice ale seriei, Piteștiul având ca obiectiv promovarea. Nu este obligatoriu să terminăm sezonul de primul loc, dar vom încerca s-o facem”, a spus antrenorul Ioan Tcaciuc.
Programul echipei sucevene:
Astăzi:
ora 12.40: CSM II Bacău – CSU Suceava
Mâine:
ora 15.20: CSU Suceava – CSU Galați
Sâmbătă:
ora 15.20: CSU Pitești – CSU Suceava.
Ioan Tcaciuc a deplasat la Galați următorul lot de jucători: Eduard Duman, Ionuț Andreescu, Dragoș Padovei – George Mihalcea, Iulian Roșu, Cătălin Zarițchi, Robert Alupoaiei, Bogdan Cozorici, Daniel Stanciuc, Adrian Urda, Andrei Sora, Albert Vizitiu, Sorin Grigore și Cristian Bejenariu. (D.C.)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …