Monday , May 20 2024

CSMU Suceava ramane fara niciun set castigat in prima diviziei

N voleibali[tii suceveni au `nregistat s=mb\t\ a [asea `nfr=ngere consecutiv\ de la startul sezonului, pierz=nd cu scorul de 0-3 (18-25, 17-25, 17-25), `n fa]a grup\rii Unirea Dej, `ntr-un meci disputat la sala “Unirea“ [i care a contat pentru etapa a VI-a a Diviziei A1

Prima divizie continu\ s\ r\m=n\ o p\l\rie mult prea mare pentru echipa locala de volei CSMU Suceava. Forma]ia antrenata de Victor Pancu a `nregistrat s=mb\t\ a [asea `nfr=ngere consecutiv\ de la startul sezonului, dup\ ce a fost `nvins\ cu un sec 0-3, `n meciul disputat pe teren propriu, `n compania grup\rii Unirea Dej.
Reveni]i `n sala “Unirea” dup\ o pauz\ de aproape jum\tate de an, interval `n care complexul de pe malul Sucevei a trecut printr-un proces de modernizare, Hu]uleac [i compania s-au ]inut scai de gruparea ardelean\ `n prima parte a setului `nt=i, cele dou\ forma]ii merg=nd cap la cap p=n\ la scorul de 10-10.
Plusul de experien]\ acumulat de oaspe]i `n ultimele sezoane ale Diviziei A [i-a spus `ns\ cuv=ntul `n momentele cheie ale jocului, Unirea Dej reu[ind s\ distan]eze repede la patru puncte, scor 16-20, pentru ca, `n final, s\ c=[tige primul set cu scorul de 18-25.
Echipa sucevean\ a pus punct [i a luat-o de la cap\t `n setul secund, `n debutul c\ruia a izbutit s\ conduc\ la o diferen]\ de dou\ puncte, scor 3-1. Entuziasmul gazdelor s-a pierdut repede, astfel c\ adversarii au replicat prompt, reu[ind s\ duc\ la un moment dat scorul la 12-19 [i s\ `ncheie mai apoi cel de-al doilea set cu scorul de 17-25.
Ultimul set s-a juc\t dup\ acela[i scenariu, CSMU Suceava l\s=nd impresia c\ poate r\m=ne `n meci doar p=n\ la scorul de 9-10. Finalul confrunt\rii de la “Unirea” a fost la discre]ia oaspe]ilor, care au `nchis setul la 17-25 [i partida la 0-3, un rezultat `n urma c\ruia echipa antrenat\ de Victor Pancu r\m=ne pe ultimul loc `n clasament, f\r\ nici m\car un set c=[tigat de la revenirea pe prima scen\ a voleiului rom=nesc.

N Rezultatele etapei a VI-a:

Steaua Bucure[ti – Tomis Constan]a 0-3
Dinamo Bucure[ti – Remat Zal\u 1-3
CSMU Suceava – Unirea Dej 0-3
Torpi T=rgu Mures – CSM Bucure[ti 0-3
Universitatea Cluj – CSMU Craiova 2-3
{tiin]a Baia Mare – VCM Piatra Neam] 3-1

~n runda viitoare, CSMU Suceava se va deplasa s=mb\t\, 20 noiembrie, `n fieful grup\rii CSMU Craiova. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

CSU Suceava a încheiat campionatul cu o victorie în fața celor de la CSM Focșani

CSU Suceava a încheiat ediția de campionat 2023/2024 a Ligii Naționale la handbal masculin după …