Friday , May 10 2024

CSMU Suceava, prada usoara pentru “cainii rosii”

N voleibali[tii suceveni au pierdut `n fieful dinamovi[tilor cu un sec 0-3 (8-25, 8-25, 6-25) n “chiar dac\ diferen]a de valoare dintre cele dou\ echipe a fost una foarte clar\, noi am jucat inexplicabil de prost. Scorul de pe tabel\ ne scute[te de orice comentariu”, a spus veteranul Lucian Hu]uleac

CSMU Suceava a pierdut f\r\ drept de apel pe terenul forma]iei Dinamo Bucure[ti, `ntr-un meci sus]inut s=mb\t\ [i care a contat pentru etapa a III-a din cadrul Diviziei A1 la volei masculin.
Proasp\t c=[tig\toare a Cupei Romaniei, gruparea dinamovist\ a `nceput `n for]\ confruntarea cu trupa lui Victor Pancu, gazdele adjudec=ndu-[i primul set cu un lejer 25-8. “C=inii ro[ii” au continuat s\ faca legea pe fileu [i `n setul secund, pe care l-au c=[tigat cu acela[i scor de 25-8. Ultimul set a consemnat un nou galop de s\n\tate din partea echipei bucure[tene, dinamovistii izbutind s\ `ncheie meciul en-fanfare cu un 25-6.
Dinamo Bucure[ti: Despotovski, Purice, Harbuz Chivorchian, Todorovic, Mure[an, {oloc, Ilie. A mai jucat: Cr\ciun. Antrenori: Daniel R\dulescu [i Cristache Catan\.
CSMU Suceava: Sasu, Olteanu, Petraru, Bocancea, Hu]uleac, Giurc\, Or\[anu. Antrenor: Victor Pancu.
Afla]i pe ultimul loc `n clasament, f\r\ nici macar un set c=[tigat `n primele trei runde, sucevenii [i-au g\sit cu greu cuvintele dup\ cel mai slab joc f\cut de la revenirea pe prima scen\ a voleiului rom=nesc. “Chiar dac\ diferen]a de valoare dintre cele dou\ echipe a fost una foarte clar\, noi am jucat inexplicabil de prost. Scorul de pe tabel\ ne scute[te de orice comentariu”, a spus la final, veteranul lotului sucevean, Lucian Hu]uleac.
De partea cealalt\, managerul dinamovi[tilor, Dan Dr\gu[in, a recunoscut c\ bucure[tenii au luat meciul `n serios, trat=ndu-[i cu respect adversarul.  “Dup\ un asemenea scor nu se pot spune prea multe lucruri. Sunt mul]umit c\ b\ie]ii m-au ascultat [i [i-au tratat cu respect adversarul. În momentul de fa]\, indiferent de adversar, ne gândim numai la victorie”, a spus Dan Dr\gu[in.

N Rezultatele etapei a III-a:

Universitatea Cluj – Steaua Bucure[ti 3-0
Dinamo Bucure[ti – CSMU Suceava 3-0
CSM Bucure[ti – VCM Piatra Neam] 0-3
CSMU Craiova – Torpi T=rgu Mure[ 3-1
Remat Zal\u – {tiin]a Baia Mare 3-0
Tomis Constan]a – Unirea Dej 3-2

~n runda viitoare, programat\ s=mb\t\, 30 octombrie, CSMU Suceava va primi pe teren propriu replica forma]iei VCM Piatra Neam]. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Tenis, Roma: Irina Begu s-a calificat în turul secund după un meci întins pe două zile. Urmează Rîbakina

Irina Begu s-a calificat în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Roma, …