Saturday , May 11 2024

CSMU Suceava joaca in fieful campioanei Remat Zalau

N meciul este programat ast\zi, cu `ncepere de la orele 17.00 [i va conta pentru etapa a IX-a din cadrul Diviziei A la volei masculin

Echipa local\ de volei CSMU Suceava `[i continu\, la finalul acestei s\pt\m=ni, aventura `n Divizia A cu o nou\ confruntare infernal\. Trupa preg\tit\ de Victor Pancu evolueaz\ ast\zi, cu `ncepere de la orele 17.00, pe terenul campioanei en-titre a ]\rii, Remat Zal\u, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a IX-a din actualul sezon.
“Sper s\ facem o figur\ frumoas\ pe terenul campioanei, chiar dac\ nu [tim `nc\, dac\ la ora meciului, vom putea conta pe Hu]uleac [i Giurc\. Jocul cu Remat este unul `n care nu avem ce pierde [i de aceea `mi doresc ca juc\torii no[trii s\ arate c\ [tiu [i volei”, a spus antrenorul sucevean.
De[i vor intra pe teren cu un moral bun, dup\ ce, s=mbata trecut\, au cucerit primul punct `n actualul sezon, `n meciul cu {tiin]a Baia Mare, voleibali[tii suceveni vor avea de `nfruntat o grupare transilv\nean\ aflat\ `n pozi]ia de lider al clasamentului, cu opt victorii ob]inute `n primele opt etape ale campionatului. (D\nu] CHIDOVE})

N Programul etapei a IX-a:

Tomis Constan]a – CSMU Craiova
CSM Bucure[ti – Universitatea Cluj
VCM Piatra Neam] – Dinamo Bucure[ti
Unirea Dej – Steaua Bucure[ti
{tiinta Baia Mare – Torpi Târgu Mure[
Remat Zal\u – CSMU Suceava

Vezi si

VIDEO: Djokovic, lovit în cap cu o sticlă la finalul meciului la Roma, în timp ce semna autografe

Liderul mondial Novak Djokovic s-a calificat vineri seară în turul trei la turneul Masters de …