Saturday , April 27 2024

CSM Bucovina Suceava a scăpat printre degete victoria la Buzău

Echipa condusă de Marius Colțuneac a pierdut sâmbătă, pe terenul Gloriei, cu scorul de 16-21, într-un meci din etapa a III-a a Diviziei Naționale de rugby . Gruparea suceveană a condus după prima jumătate de oră cu 16-3, dar a pierdut dintr-un eseu încasat în ultimul minut de joc

 Rugby

CSM Bucovina Suceava s-a întors doar cu bonusul defensiv de la Buzău, după ce a cedat sâmbătă, în fața gazdelor de la SCM Gloria, cu scorul de 16-21, într-un meci din cadrul etapei a III-a a Diviziei Naționale la rugby.

Trupa pregătită de Marius Colțuneac a început bine confruntarea de pe stadionul Constructurilor, iar după prima jumătate de oră de joc conducea cu scorul 16-3, în urma eseurilor marcate de Preutescu și Stefancu și a două lovituri de pedeapsă transformate de Dumitru Stefaroi.

Gruparea buzoiană a reușit prima încercare chiar înainte de pauză, au be­ne­ficiat apoi de două lovituri de pedeapsă prin care s-au aproapiat la 14-16, pentru ca, în ultimul minut, să reușească eseul victoriei prin Ion Constantin.

Gloria – CSM Bucovina s-a terminat 21-16, iar formația suceveană rămâne fără victorie după primele două jocuri.

Rezultatele etapei a III-a:clasamente rugby

CS Năvodari – Tomitanii Constanța 23-22

Gloria Buzău – Bucovina Suceava 21-16

Stiința Petroșani – CSU Arad 68-5

RC Bârlad – RCM Galați 46-22

In următoarea rundă, CSM Bucovina va primi sâmbătă, pe terenul Unirea, vizita Stiinței Petroșani. (Dănuț CHIDOVET. Foto: buzoienii.ro)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …

One comment

  1. Dati-vă demisia

    Si primaru baga bani nostri in echipa de fotbal.