Monday , April 29 2024

CSM Bucovina, `nvinsa categoric de Poli Iasi

N rugbi[tii suceveni au pierdut `n fa]a ie[enilor, cu scorul de 3-52, `ntr-un meci desf\[urat, s=mb\t\, pe terenul Unirea n punctele de onoare ale gazdelor au fost semnate de Flutur, `n repriza secund\

CSM Bucovina a fost surclasata, s=mb\t\, cu scorul de 3-52, de c\tre Politehnica Ia[i, `ntr-un meci desf\[urat pe terenul “Unirea” [i care a contat pentru etapa a V-a, din cadrul Diviziei Na]ionale la rugby.
Dominat\ `nc\ din startul jocului pe faza de `naintare [i `n moluri, echipa sucevean\ s-a v\zut condus\ `nc\ de la pauz\ la o diferen]\ consistent\, scor 0-19. Raportul de for]e dintre cele doua forma]ii a s-a rupt definitiv `n repriza secund\, cand t=n\ra trup\ trimis\ `n teren de antrenorul Constantin Vlad a fost surprins\ `n numeroase r=nduri pe contraatac, ie[enii plec=nd de la Unirea cu o victorie cu bonus, scor 3-52, la finalul unei partide `n care punctele de onoare ale gazdelor au fost semnate de Flutur, dintr-o lovitur\ de pedeaps\.
“M\ a[teptam la un meci greu `n compania celor de la Poli Ia[i, dar diferen]a de scor este mult prea mare, `n compara]ie cu ce ne-am propus noi s\ scoatem din acest joc. Am fost domina]i `nc\ de la `nceput pe faza de `naintare, unde ne-a lipsit for]a, am gre[it foarte mult [i adversarul ne-a surprins pe contraatac, ob]in=nd p=n\ la urm\ o victorie meritat\. Vroiam un alt angajament din partea juc\torilor no[trii [i `mi pare r\u ca am dez\m\git spectatorii care au venit la meci”, a declarat Constantin Vlad, dup\ e[ecul de s=mb\t\.
CSM Bucovina a evoluat `n urm\toarea formul\: Palamariu, Albu, Zup, Pentiuc, Constantineanu, Buzatu, Lungu, Coca, Bursuc, Flutur, Iacobu]\, Oprea, Codreanu, {tefancu, Nastiuc. Pe parcursul jocului au mai intrat: Negru, }urcanu, {t. Rusu, Bujoreanu, Chi]an [i Br\teanu.
~n cel\lalte dou\ jocuri ale rundei a V-a, Stejarul Buz\u s-a impus cu scorul de 39-31, `n fata celor de la CSO Pantelimon, `n timp ce {tiin]a Petro[ani a trecut, cu scorul de 52-3, de RC B=rlad.
~n etapa urm\toare, echipa sucevean\ va evolua, duminic\, 8 mai, `n fieful grup\rii CSO Pantelimon. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …