Saturday , May 11 2024

CSM Bucovina, eliminata din primul tur al Cupei Romaniei

N echipa sucevean\ a pierdut `n fa]a dinamovi[tilor cu scorul de 12-43, `ntr-un meci disputat s=mb\t\, pe terenul Unirea [i care a contat pentru faza optimilor de final\ ale competi]ie n punctele gazdelor au fost semnate de Nichiforiuc,[i Zup, fiecare cu c=te un eseu [i Cre]uleac, ultimul reu[ind o transformare n “am `nceput meciul cu o oarecare ne`ncredere [i, de[i am ar\tat c\ se poate `n repriza secund\, a fost prea t=rziu s\ mai `ntoarcem scorul”, a spus antrenorul Constantin Vlad

CSM Bucovina [i-a `ncheiat repede socotelile cu edi]ia din acest an a Cupei Rom=niei la rugby. Echipa sucevean\ a p\r\sit competi]ia `nc\ din primul tur, dupa ce a fost eliminat\, cu scorul de 12-43, de gruparea Dinamo Bucure[ti, `ntr-un meci disputat s=mb\t\ pe terenul Unirea [i care a contat pentru faza optimilor de final\.
Chiar dac\ se aflau la ultima apari]ie `n fa]a propriului public, rugbi[tii preg\titi de Constantin Vlad au `nceput cu trac partida contra dinamovi[tilor, iar pe fondul numeroselor gre[eli comise de defensiva sucevean\ `n special pe aripi, oaspe]ii s-au distan]at p=n\ la pauz\ la o diferen]\ confortabil\ de puncte, scor 0-29.
~n contrast cu prima repriz\, gazdele au reu[it un joc mult mai bun `n partea secund\, c=nd au echibrat disputa, marc=nd totodat\ [i 12 puncte, prin eseurile lui Nichiforiuc [i Zup, la care s-a ad\ugat o transformare semnat\ de Cre]uleac. De partea cealalt\, p=n\ la fluierul final, “c=inii ro[ii” au mai `nscris la r=ndul lor alte 14 puncte, plec=nd de la Suceava cu o victorie meritat\, scor 12-43.
La sf=r[itul `nt=lnirii antrenorul Constantin Vlad a recunoscut c\ echipa sucevean\ putea ob]ine un rezultat mult mai str=ns `n compania dinamovi[tilor, dac\ elevii s\i ar fi sc\pat mai repede de tracul din debutul jocului. “A fost un meci cu dou\ reprize total diferite. Noi am `nceput jocul cu o oarecare ne`ncredere, iar din cauza gre[elilor pe care le-am comis `n ap\rare, dinamovi[tii ne-au marcat foarte multe puncte p=n\ la pauz\. ~n partea secund\ am f\cut c=teva schimb\ri [i astfel am creat o presiune constant\ asupra adversarului. Din p\cate, de[i am ar\tat c\ se poate, a fost prea tarziu s\ `ntoarcem scorul. Victoria dinamovi[tilor este una meritat\, diferen]a de valoare dintre cele dou\ echipe fiind evident\”, a spus Constantin Vlad.

N Rezultatele optimilor de final\:

Politehnica Ia[i – {tiin]a Baia Mare 0-74
RC B=rlad – Steaua Bucure[ti 17-86
{tiin]a Petro[ani – Farul Constan]a 16-20
Bucovina Suceava – Dinamo Bucure[ti 12-43
RC Grivi]a Bucure[ti – CSU Arad 25-19
Sportul Studen]esc – RCM Timi[oara 9-95
Arsenal T=rgovi[te – Universitatea Cluj 12-58
Callatis Mangalia – CSM Bucure[ti 11-110

CSM Bucovina `[i va lua la revedere de la actualul sezon competi]ional, odat\ cu etapa a IV-a a Campionatului Na]ional de Rugby `n 7, `ntrecere ce se va desf\[ura `n perioada 19-21 noiembrie la Bucuresti. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Juniorii III de la CSU Suceava s-au calificat de pe primul loc la turneul final – valoare

Grupa de juniori III de la CSU Suceava s-a calificat de pe primul loc la …