Monday , September 25 2023

Cristiano Ronaldo a acceptat o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare și plata a 18,8 mil. euro către fiscul spaniol

Cristiano Ronaldo ar fi acceptat, în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală, cu o o pedeapsă de doi ani su suspendare și cu plata a 18,8 milioane de euro, scriu Mirror, The Sun și El Mundo.

ronaldo

Potrivit publicației spaniole, acordul trebuie aprobat de noua conducere a fiscului spaniol.

Potrivit acuzațiilor, Ronaldo ar fi trnasferat în paradisuri fiscale venituri din drepturi de imagine de 150 milioane de dolari.

Supertarul lui Real Madrid a fost acuzat in iunie anul trecut de procurorii spanioli de o evaziune fiscală de 14,8 milioane euro.

Informația vine în condițiile în care în aceaastă seară, echipa sa, Portugalia (regina Europei acum doi ani) va juca cu Spania (campioană mondială în urmă cu 8 ani în Africa de Sud).

Cazul nu este insa singular in Spania, Lionel Messi trecand printr-o situatie asemanatoare. Argentinianul a fost condamnat vara trecută la 21 de luni de inchisoare cu suspendare pentru frauda fiscala.

Un caz similar a fost și cel al lui Angel di Maria, care a acceptat o pedeapsă cu suspendare de un an de închisoare și plata a 2 milioane de euro.

HotNews

Vezi si

Bucovina Rădăuți și Foresta au încheiat la egalitate derbyul primelor două clasate în Seria I

Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava au încheiat la egalitate, scor 1-1, sâmbătă, în derbyul primelor …