Friday , April 26 2024

CM 2014: Germania a spulberat Portugalia, cu 4-0

germania-portugalia

Germania a castigat clar, scor 4-0, intalnirea disputata luni cu Portugalia, in Grupa G a Cupei Mondiale din Brazilia.

Cu un Ronaldo aproape invizibil, lusitanii au fost zdrobiti de nemti, care l-au avut pe Muller intr-o zi de gratie.

Dupa numai 10 minute, Gotze a fost faultat in careu de Pereira, iar arbitrul a aratat punctul cu var. A batut Muller si a transformat fara emotii.

In continuare, echipa mai periculoasa a fost Germania, iar golul de 2-0 a venit in minutul 32. Hummels a marcat cu capul dupa un corner executat de Kroos.

Peste cinci minute, misiunea nemtilor devenea si mai usoara, dupa ce Pepe a fost eliminat direct pentru o lovitura aplicata lui Muller.

La pauza, nemtii au intrat cu avantaj chiar si mai consistent, dupa ce Muller a inscris din 12 metri, de la o centrare a aceluiasi Kroos.

In repriza a doua, Germania a luat piciorul de pe acceleratie, dar chiar si asa ocaziile mai mari i-au apartinut nationalei pregatite de Joachim Loew.

Scorul final a fost stabilit in minutul 77, cand Muller a realizat hattrickul cu o reluare din 3 metri, la o faza la care Patricio a scos, in prima faza, un sut centrare al lui Schurrle.

4-0 si Germania pare ca si-a asigurat deja primul loc in Grupa G, in timp ce Portugalia va trebui sa evolueze cu multa atentie impotriva Statelor Unite si Ghanei.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …