Friday , April 26 2024

Clubul Rotary Suceava Cetate a donat 15.000 de lei pentru ca fosta canotoare Florentina Filipovici, grav bolnavă, să-și poată achiziționa o casă

Gestul umanitar a venit la inițiativa soților Ionela și Marius Cozmiuc, care, alături de colegii lor din lotul național de canotaj, au strâns în total 100.000 de lei. Aflată în luptă cu cancerul, cu trei copii mici și un venit lunar care nu depășește 1.200 de lei, Florentina Filipovici are în continuare nevoie de ajutor.

Clubul Rotary Suceava Cetate a contribuit cu suma de 15.000 de lei pentru ca fosta canotoare suceveană Florentina Filipovici, vicecampioană mondială de juniori în proba feminină de 8+1, să-și poată achiziționa o casă în comuna Moldovița, acolo unde locuiește alături de familia sa.

Donația a fost făcută la inițiativa soților Ionela și Marius Cozmiuc, care alături de colegii lor din lotul național de canotaj, au reușit să strângă în total 100.000 de lei pentru achiziționarea locuinței.

Aflată în luptă cu cancerul, cu trei copii mici și un venit lunar care nu depășește 1.200 de lei, Florentina Filipovici are în continuare nevoie de ajutor.

Donațiile se pot face în contul RO47BTRLRONCRT0037935802, deschis pe numele BUGA FLORENTINA (numele după căsătorie al fostei sportive). (D.C.)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …