Sunday , September 25 2022

Christian Eriksen, mesaj după ce s-a prăbușit pe teren la EURO: „Nu mă voi da bătut! Vreau să înțeleg ce s-a întâmplat”

Christian Eriksen a mulțumit celor care sunt alături de el în această perioadă dificilă, în primul mesaj pe care l-a transmis după ce a s-a prăbuşit pe teren la meciul Danemarca – Finlanda, de la Euro 2020. Antrenorul său a fost cel care a vorbit cu fotbalistul și i-a transmis mesajul cotidianului italian Gazzetta dello Sport.

Christian Eriksen, fotbalistul danez care s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului Danemarca – Finlanda de la Euro 2020, a trimis primul mesaj de pe patul de spital. „Vă mulţumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt mai bine acum, dar vreau să înţeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru tot ceea ce aţi făcut pentru mine”, a transmis Christian Eriksen prin intermediul antrenorului său, care apoi a relatat spusele suedezului cotidianului italian Gazzetta dello Sport, citat de Mediafax.

Christian Eriksen a fost resuscitat aproximativ 18 minute pe teren și apoi a fost transportat la spital, după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul Danemarca – Finlanda, de la Euro 2020. Medicul Martin Boesen a confirmat că fotbalistul a suferit un stop cardio-respirator.

Medicul naţionalei Danemarcei, Martin Boesen, cel care i-a salvat viaţa lui Christian Eriksen, a vorbit despre momentele dramatice prin care a a trecut fotbalistul.

„Christian era plecat, practic, era mort. Era în stop cardiac. Nu ştiu cum am reuşit să-l readucem la viaţă, totul s-a întâmplat rapid. Niciunul dintre noi nu ştie încă ce s-a întâmplat de fapt cu Christian,” a mărturisit medicul.

De asemenea, Martin Boesen a confirmat că fotbalistul a suferit un stop cardio-respirator.

Vezi si

Roger Federer – retragere cu o înfrângere, lacrimi de fericire și aplauze îndelungate

Roger Federer s-a retras vineri din tenis cu un val de lacrimi de fericire, pe …