Friday , April 26 2024

Cei trei agresori ai iubitei lui Manea au fost identificaţi. UEFA a declanşat ancheta

Scandalul izbucnit la finalul partidei România-Franţa 0-0 a fost tratat amplu inclusiv de siteurile din străinătate. Alina, prietena lui Cristi Manea, fundaşul dreapta al României U21 la Euro 2019, a ajuns la spital, rănită şi cu tricoul plin de sânge, în urma unei lovituri primite de la o suporteră “tricolorilor”. Momentul a fost abordat şi de Mirel Rădoi, la puţine minute după meci.

Pentru că incidentul s-a petrecut la un meci organizat de UEFA, forul european a declanşat o anchetă în care urmează să ia nişte decizii. Pe lângă fata care a lovit-o pe Alina au mai fost implicaţi încă doi fani din tribune, dar şi fratele victimei. Cel mai probabil cei trei vor fi interzişi pe stadioanele pe care sunt meciuri organizate de forul de la Nyon.

De la ce a pornit incidentul în urma căruia prietena lui Manea a ajuns la spital?
Au fost prezentate mai multe versiuni ale incidentelor. Cea reală este că în momentul în care Manea s-a dus să-i dea tricoul de joc Alinei, o fană l-a luat în braţe pe Cristi şi i-a cerut să facă o poza împreună. Când a ajuns şi ea lângă iubitul său, Alina a împins-o pe suporteră, în ajutorul căreia au sărit alţi doi fani care au îmbrâncit-o. Între ei s-a băgat şi fratele Alinei, iar în altercaţie fana a lovit-o cu piciorul în faţă pe prietena lui Manea.

”A fost un incident care nu își avea locul. Au lovit-o fără motiv pe prietena lui Manea! Aș putea să spun cuvinte care mă pot depăși, dar sper că cei care au făcut aceste gesturi să nu mai calce pe stadioane. Nu se poate tolera așa ceva. Manea era devastat după meci! Fata a fost dusă la spital, o să aibă două copci”, a răbufnit Rădoi, ulterior, la întâlnirea cu jurnaliștii.

digisport.ro

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …