Friday , April 26 2024

Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni evoluează acasă în etapa a XIX-a

Bucovina primește vizita gălățenilor de la Sporting Liești, în vreme ce Şomuz înfruntă, pe stadionul Tineretului, formația KSE Târgu Secuiesc, ambele meciuri fiind programate mâine, de la ora 15.00

Bucovina Rădăuți revine mâine, pe stadionul Municipal, pentru meciul cu Sporting Liești, programat cu începere de la ora 15.00, în cadrul etapei a XIX-a a Ligii a III-a. Trupa lui Dorin Goian și Daniel Bălan are nevoie de victorie pentru a rămâne în lupta pentru un loc pe podium.

“Am avut o discuție cu băieții și le-am ridicat puțin moralul, după ce în runda trecută am jucat bine, dar am ratat foarte mult. Sâmbătă, ne propunem luăm cele trei puncte, dar meciul cu Liești nu este câștigat dinainte. Vom întâlni o echipă organizată, cu un joc frumos, care a adus multe puncte din deplasare. Trebuie să fim atenți, să alergăm, să muncim, dacă vrem victoria”, a declarat antrenorul Daniel Bălan.

Rădăuțenii se confruntă cu două absențe. Coajă este accidentat, iar Ionesi este suspendat după cartonașul roșu încasat cu Metalul Buzău.

În meciul direct din tur, Bucovina s-a impus pe terenul gălățenilor de la Sporting Liești, cu scorul de 2-0, prin golurile lui Ionesi și Coroamă.

Şomuz Fălticeni se întoarce a rândul ei pe stadionul “Tineretului” pentru meciul cu KSE Târgu Secuiesc, programat mâine după-amiază, cu începere de la ora 15.00, tot în cadrul etapei a XIX-a a Ligii a III-a.

În joc sunt trei puncte foarte importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare, iar gruparea fălticeneană nu-și permite pași greșiți dacă vrea să rămână deasupra liniei roșiei. Geo Stanca a programat miercuri un meci-test cu LPS Suceava, încheiat fără goluri, scor 0-0.

“Ținând cont de poziția în clasament, fiecare meci este important pentru noi, cu atât mai mult partidele jucate pe teren propriu. Vom aborda acest meci pentru a câștiga cele trei puncte. Am încredere în jucătorii noștri și cred că vom face încă un joc bun sâmbătă. Așteptăm suporteri cât mai mulți la stadion, să ne ușureze drumul spre victorie”, a declarat antrenorul Şomuzului pentru Cronica de Fălticeni.

În meciul tur, Şomuz a pierdut la Târgu Secuiesc, cu scorul de 0-4.

Etapa a XIX-a este deschisă de meciul dintre Foresta Suceava și CSM Rîmnicu Sărat, programat astăzi, de la ora 15.00, pe stadionul Areni.

Programul etapei a XIX-a:

Astăzi:

Foresta Suceava – CSM Rîmnicu Sărat

FC Botoșani II – Metalul Buzău

Mâine:

Şomuz Fălticeni – KSE Târgu Secuiesc

Bucovina Rădăuți – Sporting Liești

Gloria Buzău – Oțelul Galați

Ceahlăul Piatra Neamț – Ştiința Miroslava

Sănătatea Darabani – CSM Pașcani

CSM Focșani va sta în această rundă.

(Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOSCEAC)

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …