Friday , April 26 2024

“Blestemul” golurilor lui Aaron Ramsey se confirmă: Dupa ce a marcat in poarta lui Manchester City, a murit Robin Williams

ramsey

Aaron Ramsey, jucător la echipa Arsenal, este cunoscut pentru faptul că după ce marchează un gol, în decurs de 72 de ore un personaj celebru trece în neființă. “Blestemul” s-a verificat o dată în plus în cazul morții actorului Robin Williams, după ce Aaron Ramsey a marcat duminică unul dintre goluri în meciul dintre Arsenal și Manchester City, scrie 20minutes.ch.

Ultima oară când s-a confirmat blestemul a fost înaintea morții lui Paul Walker, pe 30 noiembrie 2013, când Ramsey marcase gol împotriva echipei Cardiff. Însă superstiția este mai veche, din 2011.

Puținele goluri înscrise de Ramsey (17 în 127 de meciuri la Arsenal) au coincis cu disparițiile lui Ossama Ben Laden, Kim Jong-il, Steve Jobs, colonelul Muammar Gaddafi și Whitney Houston.

Rămâne de văzut dacă Aaron Ramsay are conștiința blestemului pe care îl reprezintă golurile sale și dacă va încerca să nu mai înscrie când va avea ocazia, încheie ironic 20minutes.ch. (Agerpres)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …