Monday , April 29 2024

Blestemul familiei lui Morosini. Povestea jucatorului italian care a murit pe teren

Dupa decesul jucatorului italian Morosini, de la Livorno, investigaţiile jurnaliştilor au scos la iveală povestea cutremurătoare a lui Piermario Morosini, al cărui destin ar lăsa pe oricine fără cuvinte. Părinţii fostului jucător al lui Livorno, care a decedat ieri în urma unui infarct suferit chiar pe teren, au murit cînd acesta era doar un adolescent. În 2001, la doar 15 ani, îşi pierde mama, Camilla, iar după doi ani şi tatăl, Aldo.

Rămas orfan, Morosini a trecut printr-o nouă dramă cînd fratele său infirm s-a sinucis. Alături de Anna, iubita lui, Piermario, 25 de ani, avea grijă de sora sa, şi ea o persoană cu dizabilităţi.

Vorbind despre moartea părinţilor şi a fratelui, Morosini declara: “Acestea sînt momentele care îţi definesc viaţa, dar în acelaşi timp te îndîrjesc atît de tare, încît atunci cînd ieşi pe teren vrei să faci totul pentru a reuşi, deoarece ştii că ăsta era visul părinţilor tăi”.

În media din Peninsulă circulă şi informaţii despre modul şocant în care presa a aflat de moartea lui Morosini. Jucătorii şi stafful lui Livorno erau la spital, pentru a afla care este starea lui Piermario, iar reprezentanţii presei aşteptau pe holuri şi afară noi veşti. La un moment dat s-a auzit “o explozie de lacrimi şi urlete” dinspre salon, iar aceştia şi-au dat seama că fotbalistul de 25 de ani nu a supravieţuit.

Livorno conducea cu 2-0 în meciul de la Pescara cînd, în minutul 31, Morosini s-a prăbuşit pe teren. Medicii au intervenit imediat pentru a-i acorda primul ajutor şi au chemat ambulanţa, care a întîmpinat probleme la intrarea pe gazon din cauza unei maşini de poliţie care bloca accesul! A fost nevoie ca oamenii să spargă geamul şi să mute maşina cu forţa pentru că poliţiştii nu erau în zonă. Asta a întîrziat cu aproape 5 minute intrarea ambulanţei pe teren!

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …