Friday , April 26 2024

Bayern a invins dramatic, la penalty, pe Real si va juca finala Ligii cu Chelsea

Bayern Munchen va juca finala UEFA Champions League, la Munchen, pe teren propriu, cu Chelsea, după ce a eliminat pe Real Madrid, după executarea loviturilor de departajare. Real a condus cu 2-1 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, dar nemţii au avut nervii mai tari la penalty-uri. Finala se joacă pe 19 mai.

Schweinsteiger GOL. Real nu mai execută ultimul penalty. Real – Bayern 1-3 la loviturile de departajare.

Lahm ratează; Sergio Ramos ratează. Real – Bayern 1-2

Kroos ratează; Xabi Alonso GOL. Real – Bayern 1-2

Gomez GOL; Kaka ratează. Real – Bayern 0-2

Alaba GOL; Cristiano Ronaldo ratează. Real – Bayern 0-1

După 90 de minute, Real – Bayern 2-1. Nu s-a marcart nici în prelungiri. Se execută lovituri de departajare, Bayern trage prima.

– min. 27: Robben reduce din handicap dintr-un penalty acordat pentru un fault al lui Pepe la Ribery

– min. 14: Cristiano Ronaldo reuşeşte “dubla” cu un şut lasat de la 16 metri, după o pasă perfectă a lui Ozil

– min. 7: Cristiano Ronaldo deschide scorul din penalty, după un henţ comis de Alaba la o acţiune a lui Di Maria. Real – Bayern 1-0, scor la care madrilenii sunt în finală

Iată echipele de start:

Real Madrid: Iker Casillas – Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo – Khedira, Xabi Alonso – Di Maria, Ozil, Cristian Ronaldo – Benzema. Antrenor: Jose Mourinho.

Bayern: Neuer – Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba – Luiz Gustavo, Schweinsteiger – Robben, Kroos, Ribery – Gomez. Antrenor: Jupp Heynckes.

Partida de pe “Santiago Bernabeu” va decide şi viitorul lui Jose Mourinho la Real Madrid. Portughezul a declarat înainte de meciul cu Bayern că nu are “niciun motiv” pentru a nu rămâne la gruparea madrilenă şi în sezonul viitor, dar a precizat că detaliile vor fi discutate abia la finalul sezonului.

“Sunt sub contract cu Real. Deci, nu există nici un motiv să nu rămân şi sezonul viitor. Însă vom avea timp să discutăm liniştiţi, eu, conducerea şi jucătorii, după ultimul meci din acest sezon”, a declarat Mourinho, care are contract cu gruparea madrilenă până în iunie 2014.

În ultima perioadă, presa spaniolă a speculat o eventuală plecare a lui Mourinho, dorit de două foste echipe, Chelsea şi Inter. În plus, portughezul a plecat de la Inter după ce a reuşit tripla Serie A, Cupa Italiei şi UEFA Champions League, iar iberici cred că acesta poate repeta scenariul cu Real Madrid dacă va câştiga titlul în Primera Division şi al zecelea trofeul al Ligii Campionilor din istoria clubului. Până atunci, Real trebuie să treacă de Bayern, dar Mourinho ştie: “Noi merităm finala!”.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …