Friday , April 26 2024

Atleții de la CSM Dorna și CSM Rarăul s-au remarcat la naționalele de cros

Opt prezențe pe podium au bifat sucevenii la competiția organizată la Botoșani. Dragoș Negoiță și Andrei Ihnatiuc au ieșit campioni naționali la individual. CSM Dorna și CSM Rarăul au câștigat și titlul național pe echipe, la categoria U16, respectiv U18  

Atleții de la CSM Dorna Vatra Dornei și CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc au urcat în opt rânduri pe podium la ­Campio­natul Național de Cros pentru copii și juniori, competiție care a adunat sâmbătă trecută, la Botoșani, peste 220 de participanți.

Patru dintre medalii au fost de aur și au fost cucerite de Dragoș Mihai Negoiță (CSM Dorna) – 4 kilometri, under 16, Andrei Ihnatiuc (CSM Dorna / CSŞ Rădăuți) – 6 kilometri, under 18, echipa masculină under 16 de la CSM Dorna (Dragoș Negoiță, Cristo Balint și Alexandru Prâsneac), echipa feminină under 18 de la CSM Rarăul (Mădălina Sârbu, Talida Sfârghiu și Anca Moroșan).

Medalii de argint au obținut Mădălina Sârbu (CSM Rarăul) 4 kilometri, under 18, echipa de copii I de la CSM Dorna (Petru Bodea, Gabriel Capră și Stelian Hrișcă) și echipa masculină under 18 de la CSM Dorna (Andrei Ihnatiuc, Mihai Moroșan și Valentin Iluca).

Talida Sfârghiu a mai cucerit o medalie de bronz în proba de 4 kilometri, la categoria under 18. (Dănuț CHIDOVEŢ)

secretarasite

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …