Friday , April 26 2024

AJF Suceava are o lună la dispoziție să desemneze campioana județeană

 „Aâmbătă vom avea o ședință cu reprezentanții cluburilor din Liga a IV-a și atunci vom ști câte echipe își doresc să participe în campionat în aceste condiții”, a precizat președintele AJF, Ciprian Anton

Federația Română de Fotbal a stabilit modul de desfășurare a meciurilor de baraj pentru menținerea și promovarea în Liga a III-a la finalul actualui sezon competițional.

Conform deciziei de miercuri, AJF-urile din întreaga țară au termen până pe data de 8 mai să desemneze campioanele județene.

Şi nu oricum, ci în urma unui campionat cu minimum patru echipe, care să dispute minimum șapte meciuri oficiale de căciulă.

„Sâmbătă vom avea o ședință cu reprezentanții cluburilor din Liga a IV-a și atunci vom ști câte echipe își doresc să participe la un astfel de campionat. Timpul este foarte scurt și trebuie să organizăm cât mai repede”, a declarat președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton, care a salutat și decizia Ministerului Tineretului și Sportului de a permite utilizarea testelor rapide în sportul amator.

AJF Suceava a suspendat toate competițiilor fotbalistice pe care le organizează la nivelul județului în luna martie a anului trecut, odată cu apariția pandemiei de COVID-19. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …