Wednesday , May 1 2024

Acțiune caritabilă pentru restartarea rugbyului sucevean

Asociația Județeană de Rugby Suceava, LPS Suceava, CSM Suceava și Clubul Sportiv Amicii Suceava au organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, la restaurantul Vivendi, o acțiune caritabilă pentru sprijinirea rugbyului sucevean intitulată “Restart Rugby Suceava”.

Scopul evenimentului l-a reprezentat strângerea unei sume de bani care să acopere procentul de 10% cu care echipa CSM Bucovina să poată accesa fonduri de la Primăria Suceava.

Printre cele aproximativ 70 de persoane prezente la eveniment, s-au numărat vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Vasile Tofan, viceprimarul municipiului Suceava, Teodora Munteanu, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport, Petru Ghervan, foști și actuali jucători de rugby și antrenori.

Au fost licitate mingi și tricouri cu autografe ale unor jucători importanți Suceava și din țară, iar în total s-au strîns 7.400 de lei.

Cel mai scump obiect a fost tricoul purtat de suceveanul Alin Conache în partida câștigată de România în fața Belgiei, în urmă cu o săptămână, în cadrul Grupei B a Campionatului European de Rugby, scor 33-18.

Acesta fost adjudecat de omul de afaceri Alin Crețu, în schimbul sumei de 3.000 de lei.

La “Restart Rugby Suceava” au fost prezenți și câțiva dintre jucătorii care în 2022 au câștigat bronzul în Campionatul Național sub 17 ani cu echipa LPS Suceava. (D.C.)

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …