Sunday , May 19 2024

Accidentare horror în Campionatul Municipal

ambulanta

 Iulian Ignătescu (Sav-Com) a suferit o fractură de tibie şi peroneu în urma unui fault foarte dur comis de Cosmin Grigoraş, în timpul unui meci disputat joi seară, în cadrul primei etape a noului sezon

Meci de tristă amintire pe terenul Ramiro, acolo unde joi seară, Sav-Com a plătit scump pentru prima victorie în noul sezon al Campionatului Municipal de minifotbal, 4-2 cu Cosmin & Romfour. “Alb-albaştrii” au rămas fără serviciile lui Iulică Ignătescu, urcat direct în ambulanţă, după un fault “criminal” comis de Cosmin Grigoraş cu două minute înainte de final. Verdictul medicilor este de-a dreptul înspăimântător pentru un meci de minifotbal: fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept. Pentru faza horror pusă în scenă, Cosmin Grigoraş a primit cartonaş roşu şi va fi suspendat pe termen neliminat din cadrul Campionatului Municipal. Pe teren, Sav-Com şi-a asigurat cele trei puncte prin golurile marcate de Târnovan (2), Matei şi Grigorean. A fost însă o victorie pirică pentru Costicuţă şi compania.
In primul meci de joi, unul în care fair-play-ul a fost la locul lui, Old Bucovina a avut de tras din greu pentru a trece de echipa celor de la Auchan. Mult mai experimentată, echipa condusă de Dan Haraga s-a impus în cele din urmă cu scorul de 4-2, graţie golurilor marcate de Craiu, M. Ungureanu, Stan şi I. Cazacu. De partea cealaltă, aflată la debutul în campionat, Auchan a punctat prin dubla lui Ionuţ Ignat.
Rezultatele primei etape:
Euro Express Full – Abenor Interim 0-5
Adistal – Railex 2-6
Auchan – Old Bucovina 2-4
Cosmin & Romfour – Sav-Com 2-4
Revine – Ritmic (amânat)
Programul etapei
a II-a:
Luni:
ora 19.00: Abenor Interim – Adistal
Marţi:
ora 18.00: Ritmic – Sav-Com
ora 19.00: Revine – Euro Express Full
Joi:
ora 18.00: Railex – Auchan
ora 19.00: Old Bucovina – Cosmin & Romfour (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Fotbal. Victorie dramatică pentru FC Botoşani în prima manşă a barajului pentru Superligă

FC Botoşani a obţinut o victorie dramatică, 1-0 (0-0) cu CS Mioveni, vineri seara, pe …