Saturday , April 27 2024

Comparatie dezgustatoare: cartofii McDonald’s si KFC dupa trei ani (FOTO)

Un experiment inedit a studiat efectele pe care la are timpul asupra cartofilor prăjiţi vânduţi la restaurantele McDonald’s şi KFC.

O legendă urbană spune că aditivii şi conservanţii prezenţi în mâncărurile fast-food le fac să reziste o veşnicie. Pentru a verifica acest mit, un bărbat a hotărât în 2008 să facă un experiment inedit.

Pe 23 decembrie 2008, el a pus două porţii de cartofi, una de la McDonald’s şi una de la KFC, în două borcane, pe care le-a acoperit cu câte un capac.

În mod normal, orice mâncare lăsată într-un borcan pentru mai multe de zece săptămâni începe să se descompună. Cu toate astea, cartofii de la McDonald’s şi-au păstrat aspectul auriu după trei ani de la data începerii experimentului. În schimb, cartofii de la KFC s- au alterat, fiind acoperiţi cu mucegai.

Experimentul demonstrează că mâncarea de la McDonald’s conţine mai mulţi aditivi şi conservanţi decât cea de la KFC, ceea ce înseamnă că este mai sănătoasă, scrie lainformacion.com.

Vezi si

Un vaccin ARNm împotriva cancerului de piele, testat în faza a 3-a la Londra

Primul vaccin personalizat din lume pe bază de ARN mesager împotriva melanomului – care are …