Wednesday , October 5 2022

Ziua Mondială a Educaţiei va fi marcată în toate şcolile din judeţ

Luni, 5 octombrie elevii din învăţământul preuniversitar vor merge la şcoală însă nu vor face cursuri, ci tot felul de alte activităţi educative stabilite de fiecare unitate şcolară în parte. Această măsură a fost luată de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Stiinţifice 

elevi

Scolile din judeţul nostru vor sărbători luni, Ziua Mondială a Educaţiei, prin manifestări specifice, organizate în timpul programului de lucru.
Luni, 5 octombrie elevii suceveni vor merge la şcoală însă nu vor face cursuri, ci vor participa la activităţi educative şi recreative cu prilejul “Zilei Mondiale a Educaţeiei”. Reprezentanţii Inspectoratului Scolar Judeţean Suceava au informat că această măsură a fost luată de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Stiinţifice.
“Comisia paritară a decis că fiecare unitate de învăţământ poate să facă orice activităţi educative, excursii, activităţi sportive, jocuri etc., ce nu sunt cuprinse în fişa postului”, a explicat inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar Judeţean Suceava, Cristian Cuciurean.
Menţionăm că începând din anul 1994, UNESCO a stabilit ca Ziua Mondială a Educaţiei să fie celebrată în fiecare an pe data de 5 octombrie. (I.G.N.)

Vezi si

Caravana mobilă pentru testarea gratuită HPV a femeilor va fi luna aceasta în Stulpicani, Frătăuții Vechi și Noi, Broșteni și Straja

Femeile cu vârsta între 25 și 64 de ani se pot prezenta doar cu buletinul …

One comment

  1. Ziua corectitudinii …