Wednesday , February 8 2023

Zeci de cadouri împărțite de elevii Colegiului Militar ”Ștefan cel Mare” în cadrul campaniei ”Shoe Box”

Elevii Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare” s-au alăturat și anul acesta, pe bază de voluntariat, campaniei caritabile ”Shoe Box”, desfășurată în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Proiectul Shoe Box se rezumă la realizarea unui cadou care să încapă într-o cutie de pantofi și a devenit deja tradiție în colegiul militar. An de an, elevii de la poalele muntelui Rarău împachetează cutiile în hârtie colorată și sunt pregătiți să aducă un zâmbet pe chipul unor copii. În această perioadă a anului totul capătă o altă valență. Prin urmare, zeci de cadouri, de diferite forme și mărimi, au umplut rapid o sală de clasă. Cărțile, hainele și jucăriile au fost împachetate cu grijă și cutiile au fost împărțite pe categorii de vârstă.

Elev fruntaș Daria Balahură a spus că ”Shoe Box este mai mult decât un proiect împachetat într-o cutie de pantofi. Înseamnă dăruire, implicare și muncă în echipă. Mulțumim pentru oportunitatea de a fi mai buni!”.

Optimismul elevilor militari s-a transmis din inerție copiilor care au primit cadourile, astfel, au promis că anul următor vor deveni și ei mesageri ai speranței. Îmbrățișările și zâmbetele primite la schimb au fost confirmarea faptelor bune realizate în prag de sărbători.

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …