Friday , September 30 2022

Un tânăr a luat mașina tatălui său și a lăsat o prietenă de 16 ani s-o conducă

Tânărul de 21 de ani din Mălini a declarat că a acceptat să dea mașina pe mâna fetei, care dorea să învețe să conducă. Ei au fost prinși de polițiști pe un drum comunal din Dorna Arini. Ambii au acum dosar penal 

O patrulă de poliție din Vatra Dornei a oprit pentru control duminică, la ora 0.30, pe DC 76 „Gheorghițeni”, din comuna Dorna Arini, autoturismul condus de o fată de 16 ani din municipiul Vatra Dornei și în care se aflau ca pasageri un tânăr de 21 de ani din comuna Mălini și unul de 23 de ani din municipiul Vatra Dornei.

Fata nu figurează în bazele de date ale Poliției ca posesoare de permis de conducere, având doar 16 ani. Cu ocazia audierilor, tânărul de 21 de ani a declarat faptul că autoturismul aparține tatălui său și i l-a încredințat fetei întrucât ea dorea să învețe să conducă.

Oamenii legii au întocmit în acest caz dosare penale, minora de 16 de ani fiind cercetată  sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de condu­cere”, iar tânărul de 21 de ani pentru „încre­dințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”. (O.S.)

 

Vezi si

Ceartă între doamne din Consiliul Local Suceava, pe tema banilor pentru biserici

Viceprimarul USR al municipiului Suceava, Teodora Munteanu a avut o intervenție poziționată împotriva demersului șefului …