Saturday , January 28 2023

Un șofer de 19 ani, beat pulbere, a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat pe șosea, la Dorna Candrenilor

El a fost transportat la spital și diagnosticat cu traume minore, dar nu a rămas internat

Marți, 17 decembrie, la ora 21.30, pe D.N. 17, în comuna Dorna Candrenilor, Ioan U., de 19 ani, din municipiul Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen, din cauza neatenției în conducere și a stării de ebrietate în care se afla, a pierdut controlul direcției de deplasare pe o porțiune de drum în aliniament și a intrat în coliziune cu un cap de pod aflat pe partea dreaptă, după care s-a răsturnat pe carosabil.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Muni­cipal Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul “echimoză facială, traumatism nazal minor, stare de ebrietate”. El nu a rămas internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la Spitalul Municipal Vatra Dornei i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală. (O.S.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …